Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Gabriel Tudorache, despre demisia directorului ROMATSA: Principalul factor perturbator a dispărut. Dar motivul declanșării grevei nu era demisia domnului Stanciu, ci cele 14 revendicări (VIDEO)

Gabriel Tudorache, despre demisia directorului ROMATSA: Principalul factor perturbator a dispărut. Dar motivul declanșării grevei nu era demisia domnului Stanciu, ci cele 14 revendicări (VIDEO)

Un articol de: - 28 Aug 2015, 16:21
Gabriel Tudorache, despre demisia directorului ROMATSA: Principalul factor perturbator a dispărut. Dar motivul declanșării grevei nu era demisia domnului Stanciu, ci cele 14 revendicări (VIDEO) Foto: B1 TV Eveniment

Gabriel Tudorache, liderul Sindicatului Serviciilor de Trafic Aerian din România (ATSR), a declarat vineri, într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii ”România, acum”, de pe B1 TV, că prim demisia lui Aurel Stanciu de la conducerea ROMATSA, ”principalul factor perturbator a dispărut”. Totuși, sindicalistul a ținut să precizeze că motivul declanșării grevei generale a controlorilor de trafic aerian nu era demisia lui Stanciu, ci cele 14 revendicări pe care aceștia le au.

”Am văzut știrile din presă, acum are loc un Consiliul de Administrație extraordinar la ROMATSA. Până în acest moment nu am văzut acestă demisie și nu știm decizia pe care a luat-o Consiliul. Pricipalul factor perturbator, prin această demisie, a dispărut. Acest om nu a făcut singur totul, mai sunt și ceilalți directori. Noi nu declanșăm greva pentru demiterea domnului Stanciu, noi avem 14 revendicări. Pentru a opri această grevă, pe care nu ne-o dorim, va trebui să găsim soluții împreună cu cine va prelua conducerea, până luni, să avem un contract colectiv de muncă, semnat și înregistrat la Inspectoratul Teritorial de Muncă pentru a anula această grevă”, a explicat Gabriel Tudorache.

”Urmează, după Consiliul de Administrație să continuăm, probabil și la noapte și mâine și poimâine, negocierile pentru a reuși să oprim această grevă. Timpul este foarte scurt și atunci vom face eforturi deosebite pentru a încerca să oprim greva. Motivul declanșării grevei nu era demisia domnului Stanciu, motivul sunt cele 14 revendicări”, a mai spus Tudorache.

Gabriel Tudorache, despre demisia directorului ROMATSA


Citeşte mai multe despre:   Romatsa,   demisie