Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Gabriela Firea a fost operată: ”Acum totul e bine, sunt spre vindecare”

Gabriela Firea a fost operată: ”Acum totul e bine, sunt spre vindecare”

Un articol de: Elena Stanciu - 15 Ian 2021, 23:27
Gabriela Firea a fost operată: ”Acum totul e bine, sunt spre vindecare” Foto: Inquam Photos / Octav Ganea Eveniment

Senatoarea PSD Gabriela Firea a anunțat că vineri a suferit o intervenție chirurgicală la un spital privat din București. Fostul primar al aCapitalei a făcut anunțul printr-un mesaj publicat pe Facebook, în care le-a mulțumit cadrelor medicale care au îngrijit-o.

 

Gabriela Firea a suferit o intervenție chirugicală 

 

”După o zi intensă, îmi adun toată energia pentru a le aduce mulțumiri speciale cadrelor medicale de la Spitalul Sanador, care m-au îngrijit în timpul intervenției chirurgicale de azi: Dl. Prof Dr. Nicolae Poiana, Dl. Dr. anestezist Bogdan Grigore, Dna. asistentă-șefa Mihaela Enciu și tuturor celorlalte asistente. Nu în ultimul rând, doamnei doctor Doris Andronescu, managerul Sanador, a carei dăruire pentru profesie și dragoste de oameni se simte atât în buna organizare, cât și în sufletul pe care îl pun cadrele medicale pentru vindecarea pacienților”, a scris Firea pe Facebook.

Totodată, aceasta a anunțat că se simte bine.

”Acum totul e bine, sunt spre vindecare. Dragii mei, să aveți grijă de sănătate, fie că sunteți tineri sau seniori, doamne sau domni. În viteza vieții, tindem să uităm esențialul: fără sănătate nu putem fi nici alături de cei pe care îi iubim, nu putem munci și nici nu ne putem bucura de natură, de călătorii, de lucurile simple care fac viața mai frumoasă! Să fiți sănătoși!”, a mai precizat Gabriela Firea.

 

Gabriela Firea a fost operată de mai multe ori, în 2019

 

În ultimii ani, Gabriela Firea a suferit mai multe intervenții chirurgicale. În primăvara anului 2019, ea a fost operată la un spital de stat pentru remedierea unei afecțiuni gastro-intestinale.Câți bani a ajuns să câștige Zanni, lunar, din Youtube, de când este concurent la la Survivor România? Suma uriașă pe care o va găsi în conturi

Ulterior, în luna iunie a aceluiași an, a fost supusă din nou unei intervenții chirugicale.

Gabriela Firea a fost operată: ”Acum totul e bine, sunt spre vindecare”

 

 

 

Citeşte mai multe despre:   Gabriela Firea