Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Gabriela Firea: "De comun acord s-a decis că trebuie să ne implicăm atât Primăria Generală cât și Ministerul Energie pentru asigurarea agentului termic pe perioada de iarnă"(VIDEO)

Gabriela Firea: "De comun acord s-a decis că trebuie să ne implicăm atât Primăria Generală cât și Ministerul Energie pentru asigurarea agentului termic pe perioada de iarnă"(VIDEO)

Un articol de: - 29 Iun 2016, 14:10
Eveniment

Primarul Bucureștiului, Gabriela Firea, și ministrul Energiei, Victor Grigorescu, s-au întâlnit pentru a discuta despre situația RADET-ELCEN și despre măsurile ce trebuie luate pentru asigurarea furnizării agentului termic pe timp de iarnă. Cei doi au făcut mai multe declarații de presă după finalizarea discuțiilor.

Primarul Capitalei a spus că s-a decis că este nevoie de implicare de ambele părți pentru asigurarea furnizprii agentului termic pe perioada iernii, pentru acest lucru s-a stabilit ca reviziile ELCEN să poată permite un program de reparațiile RADET. De asemenea Gabriela Firea a reiterat ideea că săptămâna viitoare se va aloca în ședinta de Consiliu General o suma de bani pentru RADET astfel încât să se acopere și cheltuielile, dar și o parte din datoria către ELCEN.

Ministrul Energiei a catalogat această discuție ca una pragmatică, axată pe soluții concrete. El a menționat cele două necesități ale momentului și anume stabilirea unui grafic pentru lucrări și reparații în perioada verii pentru pregătirea sezonului rece, și de asemenea discuții pentru soluții pe termen lung pentru ca sistemul să fie mai eficient. Privind datoria RADET către ELCEN și proprierea pe conturi, Victor Grigorescu a spus că în perioada această sunt aspecte tehnice, și acest lucru se va stabili între cele două companii și cei responsabili.

Gabriela Firea a atras atenția asupra că rugămintea din partea ministerului a fost ca suma pentru reparații să fie completată cu o altă sumă pentru plata datoriei cele mai presante și anume subvenția neachitată de către primăria în ultimele 6 luni către ELCEN.

Gabriela Firea: "De comun acord s-a decis că trebuie să ne implicăm atât Primăria Generală cât și Ministerul Energie pentru asigurarea agentului termic pe perioada de iarnă"

 

Citeşte mai multe despre:   Gabriela Firea,   ELCEN,   RADET
 
Loading...