Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Gabriela Firea, vizită în Republica Moldova: Primarul Capitalei a anunțat că vrea să ajute Chișinăul să se dezvolte ca un oraș smart (VIDEO)

Gabriela Firea, vizită în Republica Moldova: Primarul Capitalei a anunțat că vrea să ajute Chișinăul să se dezvolte ca un oraș smart (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 06 Mar 2018, 15:48
Gabriela Firea, vizită în Republica Moldova: Primarul Capitalei a anunțat că vrea să ajute Chișinăul să se dezvolte ca un oraș smart (VIDEO) Eveniment

Gabriela Firea, în vizită la Chișinău. Primarul Capitalei s-a întâlnit cu omologul său din Republica Moldova. Acestea au pus la punct un program de colaborare între cele două orașe, informează B1 TV.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

”Este o mare bucurie să mă află la Chișinău, chiar într-o lună atât de simbolică, în anul centenar. Pe 27 martie, acum 100 de ani, Sfatul țării, Parlamentul de la Chișinău vota cu o largă majoritate unirea Basarabiei”, a spus edilul Capitalei. 

Gabriela Firea și primarul Chișinăului, Silvia Radu, au stabilit o colaborare în ceea ce priveşte delegarea unor servicii publice. Firea a anunțat că vrea să ajute Chișinăul să se dezvolte ca un oraș smart.

”Dorim să împărtășim din experiența noastră, chiar dacă nu este prea vastă, dar este un început necesar și pentru Chișinău, dezvoltarea în sensul unui oraș smart. Ne dorim să sprijinim Municipalitatea din Chișinău”, a declarat Gabriela Firea

Potrivit primarului Bucureștiului, locuitorii din Chișinau vor beneficia de toate noile descoperiri în privinţa digitalizării, cum ar fi semaforizarea inteligentă sau parcările inteligente.

”Aș vrea să îi mulțumesc doamnei primar că e dispusă să ajute Chișinăul cu un program semnat la București. Am discutat despre o serie de posibilități de preluare a practicilor care au adus succes, fiind implementate la București”, a spus primarul Chișinăului. 
 

Citeşte mai multe despre:   Gabriela Firea,   colaborare