Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Gafă la depunerea jurământului: Maria Ligor, noul ministru al Departamentului pentru relaţiile cu românii de pretutindeni, a jurat şi a plecat fără să semneze (VIDEO)

Gafă la depunerea jurământului: Maria Ligor, noul ministru al Departamentului pentru relaţiile cu românii de pretutindeni, a jurat şi a plecat fără să semneze (VIDEO)

Un articol de: - 07 Iul 2016, 18:30
Gafă la depunerea jurământului: Maria Ligor, noul ministru al Departamentului pentru relaţiile cu românii de pretutindeni, a jurat şi a plecat fără să semneze (VIDEO) Foto: presidency.ro Eveniment

Jurământ cu eveniment neprevăzut la palatul Cotroceni. Maria Ligor, noul ministru al Departamentului pentru relaţiile cu românii de pretutideni a jurat şi a plecat fără să semneze. A revenit după ce a fost atenţionată că procedura nu a fost îndeplinită, informează B1 TV.

Maria Ligor, noul ministru al românilor de pretutindeni a depus jurământul, însă a uitat să semneze decretul. Şi-a remediat greşeala după ce i-a fost atrasă atenţia din public.

Pe lânga aceasta, încă doi miniştri au depus jurământul la Cotroceni, Mircea Dumitru la Educației şi Sorin Bușe la Transporturi.

Iohannis a semnat și decretul privind numirea ca interimar la Ministerul Comunicațiilor a lui Dragoș Tudorache - șeful Cancelariei premierului.

Gafă la depunerea jurământului: Ligor, noul ministru al Departamentului pentru relaţiile cu românii de pretutindeni a jurat şi a plecat fără să semneze

Citeşte mai multe despre:   juramant,   gafa