Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Grațiela Gavrilescu ia exemplul Vioricăi Dăncilă: Sunt un ministru CARE nu îmi este frică. Lucrul acesta îi voi ruga și pe primarii din JUDEȚUL TIMIȘOARA (VIDEO)

Grațiela Gavrilescu ia exemplul Vioricăi Dăncilă: Sunt un ministru CARE nu îmi este frică. Lucrul acesta îi voi ruga și pe primarii din JUDEȚUL TIMIȘOARA (VIDEO)

Un articol de: - 25 Mai 2018, 13:54
Grațiela Gavrilescu ia exemplul Vioricăi Dăncilă: Sunt un ministru CARE nu îmi este frică. Lucrul acesta îi voi ruga și pe primarii din JUDEȚUL TIMIȘOARA (VIDEO) Eveniment

Viorica Dăncilă pare să fie idolul ministrului Mediului, Grațiela Gavrilescu. Aceasta  a declarat, separat de premier, război gramaticii limbii române.

Grațiela Leocadia Gavrilescu a făcut o afirmație, în timpul unei conferințe internaționale în domeniul cercetării, care i-a uluit pe profesorii universitari prezenți.

”Ca un ministru responsabil și CARE nu îmi este frică să spun adevărul am comunicat Comisiei Europene și comisarului european de mediu care este realitatea din România...”, a spus Grațiela Gavrilescu, ministrul Mediului.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Și nu s-a oprit aici. Ea a continuat seria gafelor.

”Să sperăm că, așa cum ne ținem de toate graficele pe care le avem, vom reuși la finalul lunii iulie, să lansăm Ghidul Solicitantului pentru Primării - iar suma totală pentru finanțare va fi de 75 de milioane de euro. Am rugat primarii de la Brașov și pe care îi voi informa exact pe fiecare ce suprafață de teren, astfel degradată, o au în custodie să și depună astfel de proiecte. Lucrul acesta îi voi ruga și pe primarii din JUDEȚUL TIMIȘOARA”, a declarat Grațiela Gavrilescu, ministrul Mediului.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.Câți BANI câștigă actorii din serialul Las Fierbinți. SURPRIZĂ, CINE este CEL MAI BINE PLĂTIT

Citeşte mai multe despre:   Viorica Dancila,   Gratiela Gavrilescu