Mai mulți militari au așteptat-o pe Mihaela, asistenta din Galați umilită de vecini, cu flori și aplauze (VIDEO)

Mai mulți militari au așteptat-o pe Mihaela, asistenta din Galați umilită de vecini, cu flori și aplauze (VIDEO)
sursa Foto: captura de ecran/Facebook

Asistenta medicală de la Spitalul de Boli Infecțioase din Galați care a vorbit despre modul în care a fost umilită de vecinii ei și despre cum a fost data afară dintr-un magazinpentru că lucrează într-o instituție medicală care primește pacienți infectați cu noul coronavirus, a avut joi parte de o surpriză de proporții. Aceasta a fost întâmpinată de militari, care i-au oferit buchete de flori și au aplaudat-o.

„Nu credeam că voi trăi vremurile în care dumneavoastră mă veți apăra pe mine”

Mihaela Moga Pal este asistentă la Spitalul de Boli Infecțioase din Galați și a povestit pe Facebook modul în care a fost tratată de vecini. Drept urmare, mai mulți militaris-au gândit să-I facă o surpriză și să-și arate apreciarea față de munca pe care o prestează la spital.

„Am citit postarea dumneavoastră referitoare la modul în care vecinii dumneavoastră și-au manifestat respectul față de meseria dumneavoastră. Dați-mi voie să vă mărturisesc, în primul rând, că faptul că eu unul, personal, nu am crezut că voi trăi vremurile în care dumneavoastră mă veți apăra pe mine”, a fost modul în care a întâmpinat-ope aceasta un militar din cadrul Batalionului 284 Tancuri.

Mihaela Moga a fost emoționată până la lacrimi și surprinsă în mod plăcut de gestul militarilor din Batalionului 284 Tancuri/Brigada 282 Blindată „Unirea Principatelor”.

„Pentru unii ești erou. Pentru alții, însă, nu contează că îți pui viața în pericol pentru a-ți salva pacienții, contează doar că… vii acasă la finalul turei. (…) Nu putem șterge experiența prin care a trecut Mihaela, dar putem să îi amintim că eforturile ei chiar sunt apreciate. Așa că, colegii noștri din Batalionului 284 Tancuri/Brigada 282 Blindată “Unirea Principatelor” au așteptat-o în fața blocului la finalul turei și au întâmpinat-o cu aplauze și flori, așa cum merită. Sperăm ca gestul nostru să îi dea putere să lupte mai departe.

Povestea Mihaelei trage un semnal de alarmă. Cu toții suntem afectați de ceea ce se întâmplă. Dar cel mai afectat este personalul medical. De ce să le facem viața și mai grea decât este?

În numele lor, ne cerem scuze, Mihaela. Și îți mulțumim pentru tot ce faci pentru orașul tău și pentru România. Fii puternică!”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării Naționale, alături de emoționantul moment în care I s-au adus mulțumiri Mihaelei.

Mai mulți militari au așteptat-o pe Mihaela, asistenta din Galați umilită de vecini, cu flori și aplauze

„Mi-au aruncat cu clor pe ușa apartamentului”

Asistenta Mihaela Moga Pal a povestit pe pagina sa de socializare că cei cu care împarte scara blocului de mai bine de 20 de ani i-au făcut sesizare la poliție și chiar au dat-o afară din magazinul de lângă casă unde obișnuiește să își facă cumpărăturile.

Totul doar pentru că îi tratează pe semenii lor internați la principalul spital din oraș.

Revoltată, cadrul medical reclamă la rândul său discriminare și se arată dezamăgită de cei care nu înțeleg că salvarea lor stă în mâinile celor care se află în linia întâi în lupta cuCOVID-19.

„Este foarte grav ce mi s-a putut intampla doar pentru simplul fapt ca lucrez laSpitalul Boli Infectioase Galati. Vecinii din scara blocului unde am locuit mai bine de 20 de ani… Mi – au aruncat cu clor pe ușa apartamentului… Mi – au trimis politia acasa… M – au dat afara din magazinul blocului doar pentru ca lucrez la Spitalul Boli Infectioase.!!!!
Ce sa inteleg…. E discriminare????’, scrie aceasta pe Facebook”.

Mai mulți militari au așteptat-o pe Mihaela, asistenta din Galați umilită de vecini, cu flori și aplauze

Urmăriți B1TV.ro și pe