Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Caz HALUCINANT în Galați: Monumentul eroilor care au luptat pentru întregirea României Mari, transformat în brad de Crăciun (FOTO)

Caz HALUCINANT în Galați: Monumentul eroilor care au luptat pentru întregirea României Mari, transformat în brad de Crăciun (FOTO)

Un articol de: B1.ro - 06 Dec 2018, 15:24
Eveniment

Situație de-a dreptul halucinantă într-o localitate din Galați. Monumentul Eroilor din comuna Cudalbi a fost acoperit, în acest an, cu bradul de Crăciun. 

Totul se întâmplă la doar câteva zile după sărbătorirea Centenarului Marii Uniri, ocazie cu care, la Monumentul Eroilor care au luptat pentru întregirea României Mari au fost depuse coroane de flori. 

Primarului Ștefan Drugan nu i se pare nimic ieșit din comun ca monumentul ridicat în amintirea celor care au murit în timpul Primului Război Mondial să fie acoperit în acest fel, fie și pentru srăbătorirea Crăciunului.

”Eu sunt sigur că dacă ar trăi acei eroi sau dacă ar putea să vadă, Doamne ajută, de acolo, din cer, eu cred că s-ar bucura că cineva îi bagă în seamă, măcar așa, cu o mantie de brad. Tatăl meu, dacă ar fi acolo, poate nu gândesc normal, dacă tatăl meu ar fi acolo sau bunicii mei sau rudele mele, nu m-ar deranja absulut deloc, ba din contră”, a declarat edilul, pentru Europa FM

Pe de altă parte, locuitorii comunei sunt revoltați de întreaga situație. 

Bradul de Crăciun din Cudalbi va rămâne amplasat deasupra monumentului până după Anul Nou. 

Foto: facebook.com/paul.popa.397

Foto: europafm.ro

Citeşte mai multe despre:   Galati,   Cudalbi
 
 
 
Loading...