Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Garda de Mediu a închis 89 de exploatări forestiere și a dat amenzi de peste 3 milioane de lei

Garda de Mediu a închis 89 de exploatări forestiere și a dat amenzi de peste 3 milioane de lei

Un articol de: - 27 Apr 2017, 14:56
Eveniment

Garda Națională de Mediu a închis 89 de exploatări forestiere și a aplicat amenzi de peste 3 milioane de lei, în urma controalelor efectuate la operatorii economici, se arată într-un comunicat al instituției preluat de Agerpres.

"În ultimele 5 luni, la nivelul întregii țări, comisarii Gărzii Naționale de Mediu au efectuat 1.244 de controale privind verificarea modului în care agenții economici care desfășoară activități de exploatare forestieră respectă prevederile legale în domeniul protecției mediului, regimului ariilor naturale protejate, conservării habitatelor naturale, a florei și a faunei sălbatice, precum și gestionarea deșeurilor rezultate în urma procesului de obținere a materialelor lemnoase. Urmare a acestor acțiuni de control, comisarii Gărzii Naționale de Mediu au dispus 89 de sistări de activitate și au aplicat 35 de amenzi contravenționale, în valoare totală de peste 3.000.000 de lei", se arată în comunicatul citat.

Garda Națională de Mediu avertizează operatorii economici care desfășoară activități de exploatare forestieră că acțiunile de control vor continua, iar în cazul în care nu se va respecta legislația protecției mediului amenzile vor fi "usturătoare".

 

 

Citeşte mai multe despre:   controale,   amenzi
 
Loading...