Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment GATA! Apare o nouă BANCĂ, în România! VEZI CINE va putea lua BANI rapid și ușor

GATA! Apare o nouă BANCĂ, în România! VEZI CINE va putea lua BANI rapid și ușor

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 10 Mar 2020, 14:57
GATA! Apare o nouă BANCĂ, în România! VEZI CINE va putea lua BANI rapid și ușor Eveniment

Senatul a adoptat un proiect legislativ prin care se aprobă înființarea unei noi bănci cu capital de stat, conform fostului ministru de Finanțe, Eugen Teodorovici.

Eugen Teodorovici a anunțat luni că proiectul său legislativ privind înființarea unei Bănci de dezvoltare în România a fost adoptat cusucces.

Teodorovici precizează că noua instituție financiară va derula servicii financiare şi de consultanţă pentru susținerea activității socio-economice din țara noastră și sprijinirea antreprenoriatului.

”Demersul inițiat de mine privind înființarea Băncii de dezvoltare a fost încununat astăzi de succes, prin votul colegilor din Senat, cu 85 de voturi pentru, 15 abțineri și niciun vot împotrivă.

Țin să le mulțumesc celor care, indiferent de culoarea politică, au înțeles necesitatea și importanța acestei inițiative”, a scris Eugen Teodorovici pe Facebook.

”Înființarea Băncii de dezvoltare va asigura sprijinirea anteprenoriatului şi dezvoltarea socio-economică a României prin promovarea investiţiilor și prin derularea de servicii financiare şi de consultanţă, precum şi prin emiterea de titluri de valoare şi strângerea de fonduri sau de capital în scopul susţinerii acestor servicii.

Sper, în continuare, în maturizarea clasei politice românești și în capacitatea tuturor politicienilor de a găsi consensul în problemele de interes major pentru români și pentru România”, a mai adăugat fostul ministru de Finanțe.
 

Citeşte mai multe despre:   Bancă