Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Gelu Duminică, despre cât de pregătiți sunt profesorii pentru noul an școlar: Mulți nu știau normele pe care trebuie să le aplice, ce trebuie să facă, cum să facă (VIDEO)

Gelu Duminică, despre cât de pregătiți sunt profesorii pentru noul an școlar: Mulți nu știau normele pe care trebuie să le aplice, ce trebuie să facă, cum să facă (VIDEO)

Un articol de: Beatris Ionita - 09 Sep 2020, 22:20
Gelu Duminică, despre cât de pregătiți sunt profesorii pentru noul an școlar: Mulți nu știau normele pe care trebuie să le aplice, ce trebuie să facă, cum să facă (VIDEO) Eveniment

Sociologul Gelu Duminică a vorbit în ediția de miercuri seară a emisiunii "Dosar de Politician", difuzată pe B1 Tv despre cât de bine sunt informați elevii și profesorii în legătură cu ceea ce se va întâmpla și ce vor trebui să facă odată cu începerea noului an școlar. Respectatul sociolog a dezvăluit că a publicat un sondaj de opinie din care rezultă că situația este dezastruoasă.

 

 

Profesorii nu sunt informați suficient în legătură cu noile măsuri pe care vor trebui să le aplice odată cu începerea noului an școlar

 

"Ieri și alaltăieri am avut un workshop organizat de noi cu foarte multe cadrele didactice în încercarea de a-i ajuta să se pregătească cât de bine se poate acest an școlar. Mulți dintre ei nici nu știau care o să fie normele pe care trebuie să le aplice, ce trebuie să facă, cum trebuie sa facă, dacă încep școala, cum încep școala. Ieri, în timp ce eram în curs se uitau pe listele de la minister. Le spuneam vezi că localitatea ta e pe roșu, pe verde, pentru că nu înțelegeau. Am dat publicității un sondaj rapid făcut în rândul cadrelor didactice și elevilor, care ne arată cu jumătate din sistem, aproximativ, nu prea știe cu ce e mănâncă începutul anului școlar, nu prea înțelege", a spus Duminică. 

 

 

Cine se face vinovat de faptul că nimeni nu știe ce trebuie să facă înainte de începerea anului școlar

 

Întrebat a cui este vina că nimeni nu știe ce trebuie să facă și cum să se comporte la începutul anului școlar în plină pandemie, Gelu Duminică a spus că vina este a tuturor, nu doar a actualei guvernări.Noi DEZVĂLUIRI BOMBĂ despre CONCEDIEREA lui Mihai Petre de la Românii au talent!

"Nu o să arunc doar în spatele actualei guvernări pentru că e nedrept. În comunitățile cele mai sărace, situația este varză, cei vulnerabili vor fi și mai vulnerabili", a spus sociologul. 

 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

 

Rezultatele sondajului realizat de Gelu Duminică în urma întâlnirii cu profesorii și cu elevii

 

Potrivit sondajului în cadrul căruia se adresa întrebarea "În ce măsură ați fost consultat cu privire la scenariile de începere a noului an școlar?", doar 27% dintre profesori și 13% dintre elevi au răspuns că în foarte mare măsură. La polul opus, 19% dintre elevi și 12% dintre profesori au spus că nu au fost consultați deloc.

Citeşte mai multe despre:   Gelu Duminica