Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Gest șocant al unei mame: O femeie din Botoșani și-a oferit copilul la mica publicitate (VIDEO)

Gest șocant al unei mame: O femeie din Botoșani și-a oferit copilul la mica publicitate (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 30 Sep 2015, 15:33
Gest șocant al unei mame: O femeie din Botoșani și-a oferit copilul la mica publicitate (VIDEO) Eveniment
Gest şocant al unei mame din judeţul Botoşani! Femeia vrea să-i găsească o familie adoptivă unuia dintre cei trei copii ai săi, aşa că a apelat la mica publicitate. Tânăra din satul Dumeni a vrut să dea un anunţ prin care băieţelul său de numai şase ani să fie înfiat, pe motiv că soţul său nu vrea să o reprimească acasă împreună cu cei trei copii

„Nu vreau să-l dau la stat, vreau să-l infieze. Nu am o preferință pentru familie”, a declarat femeia pentru jurnaliștii de la monitorulbt.ro

Rămasă la mila rudelor, femeia din judeţul Botoşani a apelat la mica publicitate pentru ca fiul său cel mare să fie înfiat. S-a căsătorit de tânără şi la nici 20 de ani l-a născut pe Cristi, băiatul pe care acum îl. „scoate pe tarabă". Imediat a devenit mamă pentru a doua oară, dar cum soţul a ajuns la puşcărie, ea şi-a refăcut viaţa rapid.

La scurt timp a adus pe lume un al treilea băiat. Odată ce familia s-a mărit, şi cheltuielile au crescut. Noul soţ i-a spus femeii că o primeşte înapoi acasă doar dacă scapă de băiatul cel mare.

Femeia s-a împotrivit şi astfel ajuns să stea la părinţii săi, împreună cu cei trei copiii. Acum, nici în casa rudelor nu mai este bine primită. Se gândeşte să se întoarcă la soţul său, care însă a rămas de neclintit: copilul cel mare trebuie să plece.

“Mi-e greu si mie sa il dau. Nici el nu vrea să meargă la altcineva. N-am unde să stau. Problema cu parintii mei e că nu vor să stau în casă la dânșii. Stau într-o cameră și o sală, atâta. Camera are 3 metri jumătate și sala 2 metri, fără lumină, fără nimic. I-aș păstra pe toți trei dacă aș avea unde să mă duc”, a mai spus mama celor trei copii.

Până acum, ajutorul oferit de autorităţi nu i-a prea fost de folos, susţine femeia.

Primăria m-a trimis la centrul de plasament din Botoșani, cu tot cu coppii, dar nu vreau să merg acolo. Nu e bine. Am mai fost. Mâncarea e ca la spital”, a mai spus femeia pentru sursa citată.


Copil oferit de mamă la mica publicitate