Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Gestul lui Claudiu Bleonţ, considerat de Teatrul Naţional un comportament inadecvat

Gestul lui Claudiu Bleonţ, considerat de Teatrul Naţional un comportament inadecvat

Un articol de: - 04 Mar 2011, 15:28
Gestul lui Claudiu Bleonţ, considerat de Teatrul Naţional un comportament inadecvat Foto: trailershut.com Eveniment

Gestul lui Claudiu Bleonţ în timpul unei conferinţe de presă de la Arad a fost considerat inadecvat de către Teatrul Naţional Bucureşti, informează cotidianul Gândul

Conform unui comunicat transmis de TNB, comportamentul actorului contravine statutului unui artist din cadrul instituţiei.

Reprezentanţii Teatrului Naţional au considerat că cea mai justificată explicaţie a gestului lui Bleonţ poate fi exemplificată numai printr-un citat al piesei ”Hamlet”, de Shakespeare.

“Teatrul Naţional consideră că singura explicaţie plauzibilă a gestului lui Claudiu Bleonţ, actor al extremelor, ar putea fi - în termeni de specialitate teatrală - diagnosticul oferit de către Shakespeare, prin gura lui Polonius: «E chiar nebun şi spun că e nebun,/ Căci nebunia, ce-ar putea să fie,/ La drept vorbind, decât a fi nebun? Să trecem mai departe...» («Hamlet», actul II, scena 2)”, arată sursa menţionată.

Pe 24 februarie, Claudiu Bleonţ a participat la o conferinţă de presă la Teatrul Clasic "Ioan Slavici" de la Arad, pentru a promova spectacolul "Căutându-l pe Shakespeare prin Richard al III-lea". În timpul conferinţei actorul şi-a dat jos chiloţii, gest ce i-a şocat pe cei prezenţi la conferinţă.

Urmăreşte aici clipul în care Claudiu Bleonţ rămâne fără chiloţi în faţa jurnaliştilor.


Citeşte mai multe despre:   penis