Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Gheorghe Flutur anunță că s-a vindecat de COVID-19 și că și-a reluat activitatea la CJ Suceava

Gheorghe Flutur anunță că s-a vindecat de COVID-19 și că și-a reluat activitatea la CJ Suceava

Un articol de: George Lupu - 10 Apr 2020, 19:05
Gheorghe Flutur anunță că s-a vindecat de COVID-19 și că și-a reluat activitatea la CJ Suceava Eveniment

Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava a anunțat prin intermediul unui comunicat de presă că s-a vindecat de coronavirus, așa cum arată ultimele teste efectuate care au indicat rezultate negative.

În cursul zilei de joi Gheorghe Flutur a fost informat de DSP Suceava că rezultatele ultimelor două teste sunt negative și că poate relua activitatea zilnică.

Gheorghe Flutur mai precizează că și-a reluat activitatea începând de vineri și că a avut o întâlnire cu secretarul de stat din Ministerul Sănătății, generalul Ionel Oprea, cu managerul Spitalului, colonelul medic Daniel Derioiu și cu prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan.

“Am dorit să aflu care sunt urgențele, iar din acest moment sunt în mijlocul celor care fac eforturi pentru normalizarea situației în județul Suceava, fiind la dispoziția lor 24 de ore din 24”, a precizat Gheorghe Flutur.

 

Gheorghe Flutur, infectat cu COVID-19 în luna martie

 

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost depistat pozitiv la testul pentru coronavirus în luna martie. Acesta a fost internat în spitalul județean Suceava care a devenit între timp spital pentru tratarea pacienților infectați cu noul coronavirus după ce un focar de infecție a cauzat îmbolnăvirea a sute de medici.

Întrebat despre situația gravă în care se afșă Spitalul Județean Suceava, Gheorghe Flutur s-a scuzat, precizând că a făcut investiții de-a lungul mandatelor sale în unitatea medicală. 

 „Eu am făcut, în mandatele mele, investiții mari aici și au fost lucruri extraordinare. Am încredere în corpul medical și că ne vom ridica. Deocamdată trebuie să gestionăm această situație fără precedent. Numărul celor care au venit din străinătate la Suceava a fost destul de mare, inclusiv aseară pe aeroport au venit, din câte știu, din nou cu o cursă. Foarte bine că vin acasă, dar probabil că și aici a fost vulnerabilă problema de la Suceava, poate mai mult decât în altă parte”, a declarat Gheorghe Flutur.

Citeşte mai multe despre:   Gheorghe Flutur,   covid-19