Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Gheorghe Nichita, în așteptarea deciziei Curții de Apel București: "N-am știut că a te îndrăgosti de o femeie înseamnă un delict" (VIDEO)

Gheorghe Nichita, în așteptarea deciziei Curții de Apel București: "N-am știut că a te îndrăgosti de o femeie înseamnă un delict" (VIDEO)

Un articol de: - 08 Mai 2015, 15:40
Gheorghe Nichita, în așteptarea deciziei Curții de Apel București: "N-am știut că a te îndrăgosti de o femeie înseamnă un delict" (VIDEO) Foto: Captură video Eveniment

Gheorghe Nichita a pleca de la Curte de Apel București și se află în așteptarea unui verdict în ceea ce privește o posibilă arestare preventivă.

"Aștept pronunțarea. Sper să rămân în libertate, așa e normal", spune primarul.

El a ținut să menționeze că se află sub control judiciar și nu poate răspunde tuturor întrebărilor jurnaliștilor pentru că ar putea viza și alte persoane implicate în dosar.

"Procurorii imediat găsesc soluții pentru că nu respect regulile controlului judiciar", a spus Nichita.

"N-am știut că a te îndrăgosti de o femeie înseamnă un delict. Dacă se aprind călcâiele unui bărbat deja despărțit este un delict. Restul e cancan", a declarat edilul.

Cei prezenți au ținut să îi amintească de faptul că sunt și alte femei în Iași, iar primarul a replicat că "cred că nu știți ce însemnă dragostea".

Referitor la decizia de a se autosuspenda din funcțiile deținute în PSD, acesta spune că "A fost o decizie a mea unilaterală. N-am dorit să duc partidul în acest scandal. Nu îmi e ușor să mă autosuspend, nu mi-am dat demisia. Cred că acest lucru trebuia făcut. În clipa în care am luat decizia am vorbit cu Rovana Plumb și Victor Ponta și le-am urat succes în activitate. Sper ca după ce lucrurile se vor rezolva să găsim și alte formule de colaborare".

Nichita este susținut și de fosta sa soție, prezentă la Curtea de Apel, despre care a declarat că "îmi e o prietenă foarte bună".

Gheorghe Nichita, în așteptarea deciziei Curții de Apel București


Citeşte mai multe despre:   Gheorghe Nichita,   Curtea de Apel Bucuresti