Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Gheorghe Vlădan, ucigașul de la Perla, ar putea fi eliberat condiționat. Soțul uneia dintre victime, în direct pe B1 TV: „Criminalii au mai multe drepturi decât victimele lor” (VIDEO)

Gheorghe Vlădan, ucigașul de la Perla, ar putea fi eliberat condiționat. Soțul uneia dintre victime, în direct pe B1 TV: „Criminalii au mai multe drepturi decât victimele lor” (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 23 Ian 2020, 10:22
Eveniment

Situație halucinantă. Unul dintre criminalii care a îngrozit România ar putea fi eliberat. Este vorba despre Gheorghe Vlădan, autorul masacrului de la Perla, ce a avut loc în Capitală acum aproape opt ani, relatează B1 TV.

După ce a omorât două femei, Gheorghe Vlădan este la un pas de a primi o pedeapsă mai mică și, implicit, ar putea fi eliberat condișionat. 

„Din păcate, justiția este oarbă. Nu ține cont de faptele care s-au comis. Pur și simplu se beneficiază de faptul că are vârsta de cât permite legea de a i se reduce pedeapsa. Nu ține cont de ce a făcut. Este un pericol pentru stradă, pentru oamenii din jurul lui. Criminalii au mai multe drepturi decât victimele lor. Sunt complet scârbit, mâhnit. Am un sentiment de neputință”, a declarat Cornel Bendre, soțul coafezei ucise de Vlădan, în direct pe B1 TV.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Citeşte mai multe despre:   Gheorghe Vlădan