Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ghiță răspunde acuzațiilor lui Ghinea: Dacă vreți, îmi asum orice lucru, dar acest ministru nu trebuie să se afume cu păr de coadă de șobolani și să vâneze vrăjitoare prin oraș, ci trebuie să ajute instituțiile (VIDEO)

Ghiță răspunde acuzațiilor lui Ghinea: Dacă vreți, îmi asum orice lucru, dar acest ministru nu trebuie să se afume cu păr de coadă de șobolani și să vâneze vrăjitoare prin oraș, ci trebuie să ajute instituțiile (VIDEO)

Un articol de: - 12 Iul 2016, 17:04
Ghiță răspunde acuzațiilor lui Ghinea: Dacă vreți, îmi asum orice lucru, dar acest ministru nu trebuie să se afume cu păr de coadă de șobolani și să vâneze vrăjitoare prin oraș, ci trebuie să ajute instituțiile (VIDEO) Foto:surse.info Eveniment

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, a declarat că Sebastian Ghiță pune paparazzi pe urmele sale într-o încercare de intimidare. (Detalii AICI) Deputatul a reacționat în fața acestei acuzații și a susținut pentru B1 TV că Ghinea vânează vrăjitoare în loc să facă ceva în privința absorbției fondurilor europene.

”Omul ăsta, care se cheamă ministru, are SPP, îl păzește o instituție a statului. Dacă noua tactică a Guvernului de comunicare e ”să-l găsim pe omul rău din România, pe Sebastian Ghiță, și să dăm vina pe el că noi suntem proști”, n-au decât. Eu îmi asum, eu sunt de vină că Ghinea nu ia fonduri europene.

Eu am spus deja zece proiecte pe care le fac până în noiembrie, i-am spus o situație contretă să intervină. Îi mai spun acum o dată: de un an de zile, în prostia lui ....  Guvernul Ponta a greșit la fonduri europene, dar a dat drumul la proiectele pe cercetare și Aura Răducu tehnocrata și cu Ministrul speriat de vrăjitoare și paparazzi Ghinea nu sunt în stare să facă o deschidere la Finanțe și să le dea drumul banilor pentru ca experții să fie plătiți și să permită evaluarea gradului de inovativitate a acelor proiecte pe cercetare. E o chestiune simplă. Băi omule, au trecut trei luni peste tine. Dacă mă înjuri pe mine, le dai tu bani celor de la cercetare?

Și femeile de serviciu din Minister știu că omul ăsta nu semnează nimic, are niște interese pe la POSDRU și nu dă drumul niciunui protect, cum a făcut și tehnocrata dinainte. Dacă vreți, eu îmi asum orice lucru. Sunt de vină pentru orice în România, dar acest ministru nu trebuie să se afume cu păr de coadă de șobolani și să vâneze vrăjitoare prin oraș, ci trebuie să ajute instituțiile, directorii, să-i coordoneze, să meargă la ședințe, să construiască un mecanism care să permită absorbția fondurilor europene.

Eu azi, sub jurământ la DNA, pot să afirm cu mâna pe inimă că nu am rugat, angajat, cumpărat vreun paparazzi care să afle ceva despre Ghinea. Omul ăsta încearcă să se certe cu mine. Eu sunt om serios, nu știu cât de serios e omul ăsta”, a declarat Sebastian Ghiță pentru B1 TV.

Ghiță răspunde acuzațiilor lui Ghinea: Dacă vreți, îmi asum orice lucru, dar acest ministru nu trebuie să se afume cu păr de coadă de șobolani și să vâneze vrăjitoare prin oraș, ci trebuie să ajute instituțiile

Citeşte mai multe despre:   Sebastian Ghita,   Cristian Ghinea