Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Gigi Becali, despre schimbarea brand-ului turistic al României: Eu zic că mult mai mult duh are oaia decât o frunză și ne caracterizează pe noi, ca neam (VIDEO)

Gigi Becali, despre schimbarea brand-ului turistic al României: Eu zic că mult mai mult duh are oaia decât o frunză și ne caracterizează pe noi, ca neam (VIDEO)

Un articol de: - 30 Mai 2017, 15:02
Gigi Becali, despre schimbarea brand-ului turistic al României: Eu zic că mult mai mult duh are oaia decât o frunză și ne caracterizează pe noi, ca neam (VIDEO) Eveniment

Gigi Becali a declarat marți, într-o intervenție telefonică pentru B1 TV, că susține ideea ca brand-ul turistic al României să fie schimbat, iar simbolul frunzei să fie înlocuit cu o oaie. 

”Eu simt că este bine pentru că eu zic că mult mai mult duh are oaia decât o frunză și mult mai apropiat este oaia și ne caracterizează pe noi, ca neam. În ”Miorița” este vorba despre oaia care de trei zile încoace gura nu-i mai tace, oaia care simte răul care i se va întâmpla unui om. Oaia are și o semnificație biblică, frunza ce semnificație are? Spunea cineva că trebuie să punem un brand care trebuie să atragă turiștii. Eu cred că oaia atrage mai repede prin duh decât o frunză”, a spus Becali. 

Întrebat ce simbol crede că ar fi cel mai potrivit pentru bnadr-ul turistic al României, acesta a răspuns: ”Din punctul meu de vedere, eu oriunde și oricând și peste tot, eu aș folosi cea mai puternică armă de pe tot globul pământesc, crucea ortodoxă, adăugată cu steaua bizantină în opt colțuri. Asta este cea mai puternică armă a lumii”. 

Gigi Becali, despre schimbarea brand-ului turistic al României: Eu zic că mult mai mult duh are oaia decât o frunză și ne caracterizează pe noi ca neam

Citeşte mai multe despre:   Gigi Becali