Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Gigi Becali: E o gură de oxigen orice mică lege care poate da o speranță deținutului. Eu, dacă îmi dădea cineva zece zile, dădeam un milion de euro ca să-mi văd familia (VIDEO)

Gigi Becali: E o gură de oxigen orice mică lege care poate da o speranță deținutului. Eu, dacă îmi dădea cineva zece zile, dădeam un milion de euro ca să-mi văd familia (VIDEO)

Un articol de: - 09 Mai 2017, 13:37
Eveniment

Omul de afaceri George Becali susține că legea prin care deținuții care trăiesc în condiții inumane pot primi o reducere de șase zile din 30 executate sau pot își cumpăra zile libere este o gură de oxigen pentru aceștia. 

Într-o intervenție telefonică pentru B1 TV, Becali a spus că în perioada în care se afla în detenție ar fi fost dispus să plătească un milion de euro pentru câteva zile de libertate. 

Gigi Becali: E o gură de oxigen orice mică lege care poate da o speranță deținutului. Eu, dacă îmi dădea cineva zece zile, dădeam un milion de euro ca să-mi văd familia

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

”E o gură de oxigen. Vă spune un om care a trecut pe acolo și a trăit ce este acolo. Orice mică lege care poate da o speranță deținutului, și o zi, și două, și trei, și câteva ore de libertate pentru un deținut care trăiește în suferință, ca un animal în cușcă, contează. 

Toți deținuții din România trăiesc în condiții inumane, deci toți trebuie să beneficieze de această lege. Toată lumea trebuie să beneficieze, asta este opinia mea. Am trecut, am trăit, am văzut tot ce se întâmplă acolo. 

Legea este aur curat. Eu, de exemplu, dacă îmi dădea cineva zece zile, dădeam un milion de euro pentru zece zile. Dădeam și pentru trei zile ca să vin acasă să-mi văd familia. Vă dați seama cât de chinuit este un deținut. 

Organele tale, creierul tău este afectat pentru că nu se oxigeneză. Eu abia acum, după trei ani mi-am revenit. Uite, acum am întinerit, sunt războinic din nou. Pușcăria nu te educă, pușcăria te omoară. Asta este pușcăria în România. 

Lăsați oamenii să vină acasă”, a declarat Gigi Becali

Camera deputaților a adoptat marți un proiect de lege prin care deţinuţii închişi în condiţii inumane vor primi o reducere de șase zile din 30 executate sau pot își cumpăra "zile libere". Legea merge pentru promulgare la președintele Klaus Iohannis.
 

Citeşte mai multe despre:   Gigi Becali,   lege,   detinuti
 
Loading...