Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Gigi Becali revine pe scena politică. Anunțul latifundiarului despre noul său partid: Până acum mi-a fost frică de BINOM (VIDEO)

Gigi Becali revine pe scena politică. Anunțul latifundiarului despre noul său partid: Până acum mi-a fost frică de BINOM (VIDEO)

Un articol de: - 02 Mai 2018, 13:51
Gigi Becali revine pe scena politică. Anunțul latifundiarului despre noul său partid: Până acum mi-a fost frică de BINOM (VIDEO) Eveniment

Gigi Becali se întoarce pe scena politică. Latifundiarul a declarat, miercuri, pentru B1 TV că în maximum un an de zile partidul său va fi cunsocut în toată țara.

"Mie mi-a fost frică de binom înainte.  Acum nu mai au curaj să dea pușcărie, nu mai e Oprea. Eu vă promit că în curând, peste un an, îmi fac partid. Peste un an va fi gata. ”, a declarat Becali.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

De asemenea, Gigi Bacali a vorbit și despre liberarea vărului său Ioan Becali, acuzând sistemul de justiție că a vrut să elimine corupția din România ținând în pușscărie familia Becali "pe nedrept".

“O veste bună pentru familie. E normală decizia. Chiar trebuia să vină mai repede acasă. Nornal era ca și Victor să vină acasă. Vineri are și el recurs.

Întreb și eu: nu cumva vreți să facem noi, Becali, după ce a făcut familia noastră 100 de ani de pușcărie, să facem noi pușcărie acum pentru toată corupția din România? Văd că toți ăia care care au furat sutele de milioane au făcut câte un an și trei luni, un an jumătate. Văd că Victor stă de aproape 5 ani în pușcărie și nici măcar nu are nicio vină cîă s-au vândut niște fotbaliști, doar că era fratele lui Giovanni. Întreb: vreți să facem noi, familia Becali, și cu Borcea toată pușcăria României?

Are și Borcea 4 ani și jumătate de când stă în pușcărie pentru că a vândut niște fotbaliști. Fotbaliști ai lui Dinamo, adică ai lui. De la cine a furat, dacă la Dinamo era el acționar? Să zicem că nu a plătit taxe, daer a plătit apoi prejudicii, tot, tot, și văd că stă tot în pușcărie. Altții care au furat sunt afară. Și nici nu au plătit prejudicii.

Bă, e o viață de om 5 ani. Lăsați oamenii în pace să se elibereze. Ce vreți? Să scoateți toată corupția din România cu familia Becali și Cristi Borcea? Scoteți-o, mă, dar vă vede Dumnezeu", a mai spus Gigi Becali.Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Citeşte mai multe despre:   Gigi Becali