Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Gigi Becali, în sala de judecată: Nu se supără nimeni dacă ies mai devreme. Oricum nu mă mai interesează politica (VIDEO)

Gigi Becali, în sala de judecată: Nu se supără nimeni dacă ies mai devreme. Oricum nu mă mai interesează politica (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 03 Oct 2014, 12:16
Eveniment

Gigi Becali află pe 17 octombrie dacă i se va reduce sporul de 6 luni primit după contopirea pedepselor în cele trei dosare în care a fost condamnat definitiv. Becali s-a prezentat vineri la Curtea de Apel Constanţa, acolo unde s-a dat din nou în spectacol în stilul caracteristic. Latifundiarul din Pipera a încercat un fel de şantaj la adresa instanţei. A promis că va renunţa la cele trei plângeri făcute la CEDO dacă i se reduce sporul de pedeapsă.

Gigi Becali a încercat  să forţeze mâna judecătorului. Latifundiarul din Pipera a spus că dacă i se va anula sporul de pedeapsă va renunţa la cele trei plângeri făcute la Cedo împotriva statului român.

„Eu sunt Becali, lumea ştie cum sunt, cine sunt. Eu ţin la ţara mea, dacă mă scăpaţi de sporul ăsta nu mă mai judec la CEDO, îmi retrag toate plângerile”, a spus Becali.

Finanţatorul Stelei a făcut un adevărat show în sala de judecată. Becali s-a răstit la judecător şi a invocat în favoarea sa Divinitatea.

Gigi Becali: Vreau să luaţi o hotărâre.De fapt, vreau să faceţi dreptate şi cu asta basta şi să dezincriminaţi faptele.Nu vă supăraţi că am ridicat tonul, dar sunt şi eu supărat! Sa vă dea Dumnezeu sănătate.(...)Nu am nevoie de 4 luni, am respectat tot timpul legea. Eu dacă ies afară fac dragoste, nu infracţiuni. Cui foloseşte să mai fac 4 luni?
Judecător: De ce doar 4 luni? Aveţi un spor de 6 luni!
Gigi Becali:  Păi domnule preşedinte eu fac două treimi! Nu se supără nimeni daca nu mai fac 4 luni. Oricum nu ies înainte de alegeri, nu mă mai interesează politica iar jurnaliştii îmi fac doar rau. Nu inţeleg de ce atâta răutate pentru 4 luni de puşcărie. Dreptatea e dreptate, iar dreptatea e de partea mea. Am şi crucea la mine, pentru că Dumnezeu e aici”

Miza este extrem de mare. În cazul în care va reuşi să scape de sporul de pedeapsă, finanţatorului stelei poate să înceapă demersurile pentru eliberarea condiţionată. Curtea de Apel Constanţa a amânat sentinţa pentru 17 octombrie. Decizia Curții de Apel Constanța va fi definitivă.

Becali, în sala de judecată: Nu se supără nimeni dacă ies mai devremeCiteşte mai multe despre:   Gigi Becali
 
Loading...