Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Gigi Becali, o carte în 7 ore: Capodopera ştiinţifică "Becali și Steaua", verificată de Corpul de control al ministrului Justiţiei (VIDEO)

Gigi Becali, o carte în 7 ore: Capodopera ştiinţifică "Becali și Steaua", verificată de Corpul de control al ministrului Justiţiei (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 01 Aug 2016, 13:25
Gigi Becali, o carte în 7 ore: Capodopera ştiinţifică "Becali și Steaua", verificată de Corpul de control al ministrului Justiţiei (VIDEO) Eveniment

Cărţile lui Gigi Becali, luate la bani de mărunţi de Corpul de control al ministrului Justiţiei! În document este descrisă pe larg problema cărților scrise în penitenciarul Poarta Albă, fiind date mai multe exemple, printre care şi cel al lui Becali.

Afaceristul, deşi nu a solicitat nici un material pentru documentarea celor cinci cărţi scrise în închisoare, a reuşit să scrie o lucrare ştiinţifică în doar 7 ore.

Gigi Becali, o carte în 7 ore: Capodopera ştiinţifică "Becali și Steaua", verificată de Corpul de control al ministrului Justiţiei

În raportul corpului de control al ministerului Justiţiei este descrisă pe larg problema cărților scrise în penitenciarul Poarta Albă. În acest sens au fost date mai multe exemple printre care şi cel al lui George Becali. Omul de afaceri deşi nu a solicitat nici un material pentru documentarea celor 5 cărţi scrise în închisoare, a reușit să scrie o lucrare științifică în doar 7 ore. Este vorba despre capodopera ştiinţifică "Becali și Steaua", pentru care iniţial conducerea penitenciarului aprobase, la solicitarea lui Becali, un număr de 15 ore de lucru.

Gigi Becali a scăpat de după gratii mai devereme cu 184 de zile datorită muncii prestate la Academia de fotbal a lui Gheorghe Hagi și a cărților scrise în închisoare, se mai arată în raport. Scrisul pare sa fi fost cea mai profitabila activitate pentru Becali in inchisoare. El a scris 5 cărți în timpul detenției, activitate pentru care a ieșit din închisoare mai devreme cu 150 de zile.

Latifundiarul din Pipera a lucrat cel mai mult la cartea "Becali Parlamentul Europei si Parlamentul Romaniei". Afaceristul a avut nevoie de 15 zile să scrie cartea şi a lucrat la elaborarea ei nu mai puţin de 30 de ore. O altă carte ce a fost scrisă de Becali într-un timp exagerat de scurt este: "Muntele Athos, patria ortodoxiei". Autorul a scris la ea timp de 12 ore muncind câte o oră pe zi.

Iar asta nu este tot. Pentru lucrarea știintifica "Iubirea milostiva și mântuitoare", latifundiarul din Pipera a avut nevoie de doar 10 ore. În unele cazuri, Becali a fost mai inspirat decât a estimat inițial. A reușit să scrie cartea "Becali și politica. Începuturile" în doar 9 ore, deși acesta solicitase aprobare pentru 14 ore de lucru în acest caz.

Gigi Becali nu este singurul menţionat, potrivit hotnews.ro. Verii afacersitului fostul ministru al Transporturilor Miron Mitrea, mogulul Maricel Pacuraru și alții ar fi fost favorizați de conducerea închisorii.Păcat! O mare personalitate mondială a murit! L-au găsit fără suflare, în închisoare!

 

Citeşte mai multe despre:   carti,   puscarie,   inchisoare,   Becali