Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Gigi Becali, prins cu 1.000 de euro asupra sa în penitenciar: ”Nu știu cum au ajuns aici”

Gigi Becali, prins cu 1.000 de euro asupra sa în penitenciar: ”Nu știu cum au ajuns aici”

Un articol de: B1 TV - 06 Aug 2013, 10:39
Gigi Becali, prins cu 1.000 de euro asupra sa în penitenciar: ”Nu știu cum au ajuns aici” Eveniment

Scandal mare în Penitenciarul Jilava! Protagonistul? Nimeni altul decât Gigi Becali. Latifundiarul s-a trezit cu 1000 de euro în buzunarul pantalonilor, întâmplare care nu a rămas fără consecinţe.

Potrivit ziariştilor de la Libertatea, reprezentanţii unităţii au declanşat o anchetă pentru a afla, cum Becali a reuşit să introducă o asemenea sumă de bani în celulă, mai ales că deţinuţii nu au voie să aibă asupra lor astfel de valori.

Închis în penitenciarul Jilava, unde-şi ispăşeşte pedeapsa, Gigi Becali s-a trezit cu 1000 de euro în buzunar. Conform ziarului Libertatea, întâmplarea a avut loc, zilele trecute, când omul de afaceri a găsit două hârtii de câte 500 de euro, într-o pereche de pantaloni pe care şi-i luase de acasă şi urma să-i îmbrace.

Se pare că latifundiarul a anunţat imediat gardianii de existenţa acestor bani, lucru care a dus la declanşarea unei anchete.

"Nu ştiu cum au ajuns aici", ar fi spus Becali în apărarea sa. Declaraţia afaceristului nu a fost însă de ajuns. Rând pe rând au fost luaţi la întrebări cei care i-au controlat bagajele afaceristului, dar şi gardienii de la Jilava au fost chemaţi să dea socoteală.

Scandalul în care e implicat acum Gigi Becali ar putea avea consecinţe asupra lui. În urma celor întâmplate, reprezentanţii Penitenciarului Jilava i-ar putea schimba latifundiarului regimul de detenţie, mai ales că le este interzis deţinuţilor să aiba asupra lor astfel de valori.

”Dacă nu mi s-ar întâmpla mie să găsesc în servietă un ban pe care normal trebuia să mi-l transfer în geantă sau invers, poate n-aș crede. Dar oricare femeie cred că își găsește într-o poșetă ceva ce a lăsat din alta. La bărbați buzunarul este poșeta. S-ar putea să fie absolut real. Nu înțeleg, este un nou motiv de vâlvă, un nou motiv de a face din Becali, și în pușcărie, infractorul secolului. Prea multe invenții care cred că vor cădea într-o zi în fața adevărului”, a explicat avocata acestuia, Paula Iacob. 

Paula Iacob, despre banii găsiți asupra lui Becali în penitenciar
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Gigi Becali,   penitenciar,   euro,   bani,   ancheta