Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Becali: Eu, Giovanni și cu Victor am făcut pușcărie cât pentru toată corupția! Facem noi toată pușcăria! / De ce a mulțumit patronul FSCB SRI-ului și procurorului care a lucrat la dosarul său (VIDEO)

Becali: Eu, Giovanni și cu Victor am făcut pușcărie cât pentru toată corupția! Facem noi toată pușcăria! / De ce a mulțumit patronul FSCB SRI-ului și procurorului care a lucrat la dosarul său (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 15 Apr 2018, 17:29
Becali: Eu, Giovanni și cu Victor am făcut pușcărie cât pentru toată corupția! Facem noi toată pușcăria! / De ce a mulțumit patronul FSCB SRI-ului și procurorului care a lucrat la dosarul său (VIDEO) Foto: libertatea.ro Eveniment

Gigi Becali a povestit, pentru B1 TV, cum a vrut să plece din România, supărat că a fost condamnat pe nedrept. 

”Pe mine m-au oprit la graniță, când mergeam la rugăciune. M-au oprit la aeroport în seara aia, a doua zi m-au condamnat. Cu alte cuvinte, SRI știa că tre să fiu condamnat, au atenționat Înalta Curte, mi-au inventat un dosar, m-au chemat m-au oprit și de 6 ani n-am dat nicio declarație. Deci a fost o invenție”, a susținut Becali.

Întrebat dacă s-ar mai fi întors din străinătate, dacă apuca să plece și era condamnat, Becali a răspuns: ”niciodată. De ce să mă întorc, să fac pușcărie degeaba? Omul când știe că e vinovat, zice că merge și-și face pedeapsa, dar când e nevinovat, omul nu mai vine. Eu nu mai veneam”.

Becali a povestit că a și vrut să discute cu procurorul care l-a oprit la aeroport, ca să-i mulțumescă pentru faptul că nu l-a lăsat să plece: ”Eu am vrut să-l cunosc pe procurorul ăla care m-a oprit la aeroport, să-i zic sărut mâna că n-am plecat, că-mi distrugeam viața și în altă țară nu pot trăi. Dacă ar fi acum, după experiența pe care o am, și dacă fac 5 ani nu rămân în străinătate. Fac pușcăria, stau 5 ani și rămân în țara mea. Nu pot trăi în străinătate!”.

El a povestit că a fost atât de revoltat de nedreptatea care i s-a făcut, încât a vrut să plece cu familia în Grecia, dar și-a dat seama că nu poate locui în afara României: ”când eram în temniță, și nevasta și fetele spuneau că nu vor să mai stea în țara asta. Am zis că plecăm. Apoi, am mers în Grecia să ne mutăm acolo, țară ortodoxă. M-am dus în Grecia, am colindat două zile, apoi am făcut un exercițiu de imaginație, dacă pot trăi aici. Apoi am urcat în avion și când am aterizat în România am pupat pământul. Am zis că niciodată n-o să mai am gândul să plec din țara mea. Le mulțumesc SRI-ului și procurorului că m-a oprit la aeroport, că eu nu mai veneam!”.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Becali a insistat că Elena Udrea ar trebui să facă pușcărie pentru ce a greșit, dacă a greșit, dar nu pentru gala Bute: ”să facă Elena Udrea pușcărie, dar să facă pentru ceva ce a greșit. Dacă face pușcărie pentru gala Bute, păi nu sunt de acord! S-o bagi la pușcărie pe Elena Udrea că a ajutat să boxeze Bute în România, nu-s de acord. Să facă pușcărie Elena Udrea, dar pentru ce e vinovată, nu pentru gala Bute!”.

”Eu, Giovanni și cu Victor am făcut pușcărie cât pentru toată corupția din România! Și pentru fugari și pentru tot jaful din România. Eu n-am făcut mult, dar au făcut Victor și Giovanni pușcărie pentru tot ce s-a furat în România. Familia mea e vinovată pentru tot ce s-a întâmplat în România. Facem noi toată pușcăria!”, a mai spus Gigi Becali, pentru B1 TV.Informaţia orei îl are în centru pe Radu Mazăre, care tocmai a...

Citeşte mai multe despre:   Gigi Becali