Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Gina Puică, martor al vânzării arhivei Cioran: A fost un act de mână, fără prezenţa unui notar

Gina Puică, martor al vânzării arhivei Cioran: A fost un act de mână, fără prezenţa unui notar

Un articol de: - 13 Apr 2011, 23:55
Gina Puică, martor al vânzării arhivei Cioran: A fost un act de mână, fără prezenţa unui notar Eveniment

Gina Puică, menţionată de Eleonora Cioran, a intervenit telefonic , la emisiunea Evenimentul Zilei, pentru a lămuri detaliile tranzacţiei care a dus la vânzarea documentelor către Laurence Tacou. Puică a menţionat că actul de vânzare cumpărare nu a fost semnat la notar, dar conţinea un inventar al documentelor şi a fost semnat de martori.

Tranzacţia nu a fost semnată la notar pentru că Laurence Tacou se grăbea şi întârzia la o înmormântare şi fiul Eleonorei Cioran, Stavrescu, a insistat pe un fond de animozitate a insistat să se semneze actele.

“Era vorba de un inventar. Tacou a plecat atunci cu documentele (...)  nu a fost vorba de o deplasare la notar, nici nu cred că era timp.”

Am semnat ca martor documentul care atestă vânzarea arhivei contra sumei de 36 de mii euro, de Eleonora Cioran către Laurence Tacou, a spus Puică.

Despre spusele Eleonorei Cioran, Gina Puică a declarat: „Constituie afirmaţii calomnioase deosebit de grave la adresa Laurencei Tacou şi a mea”.

Pentru serviciile sale de translator pentru Laurence Tacou, Gina Puică a precizat că nu a primit niciun ban. Singura remunerație legată de Cioran și venind din partea lui Tacou a constat în drepturile de autor percepute pentru traducerea unei carți apărute la editura ondusă de aceasta, în valoare de 1.200 de euro.

Gina Puică, despre sustragerea arhivei Cioran: Este o calomnie


Citeşte mai multe despre:   vanzare