Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Gorj: Anchete în cazul educatoarei care a scris cu pixul pe fruntea unui copil pentru a-l pedepsi

Gorj: Anchete în cazul educatoarei care a scris cu pixul pe fruntea unui copil pentru a-l pedepsi

Un articol de: - 17 Apr 2018, 10:36
Gorj: Anchete în cazul educatoarei care a scris cu pixul pe fruntea unui copil pentru a-l pedepsi Eveniment

Este anchetă în urma scandalosului caz de la Liceul Tehnologic Bustuchin din judeţul Gorj, unde o educatoare a scris, la sfârşitul săptămânii trecute, cu pixul pe fruntea unui copil în vârstă de patru ani. O investigație a fost deschisă și de Inspectoratul Școlar.  

Educatoarea este cercetată de o comisie din cadrul unităţii de învăţământ. Reprezentaţii Inspectoratului Şcolar Judeţean spun că femeia are o vechime în muncă de 17 ani, nu a mai fost implicată în asemenea incidente, iar pentru această faptă riscă diminuarea salariului pe o perioadă determinată.

"La Liceul Bustuchin s-a institut o comisie de cercetare disciplinară care va analiza incidentul şi va dispune o sancţiune corespunzătoare pentru doamna educatoare. Doamna educatoare are o vechime de 17 ani, gradul didactic unu, până acum calificatul foarte bine şi nu a mai avut incidente de acest gen. Spune că regretă incidentul. A fost o manifestare fără rost, care lezează un copil şi îl umileşte. Copilul este în vârstă de patru ani", a declarat, pentru news.ro, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Gorj, Georgeta Popescu.

Unchiul copilului a postat pe pagina sa de Facebook imagini cu copilul, având şi un mesaj pentru educatoarea respectivă.
"Doamna educatoare de la Valea Pojarului a terminat creta de scris pe tablă, cred că a spart şi tabla şi nu mai are pe ce scrie, a ajuns să scrie pe fruntea nepotului meu. Ruşine, doamna educatoare, aşa educaţi copiii!", a transmis bărbatul.

Acest incident a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute. Educatoarea lucrează la grădiniţa respectivă de la începutul acestui an şcolar.
 

Citeşte mai multe despre:   Gorj,   Liceul Bustuchin