Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Sibiu: Angajații aeroportului din oraș au întrerup lucrul. Ce se întâmplă cu zborurile 

Sibiu: Angajații aeroportului din oraș au întrerup lucrul. Ce se întâmplă cu zborurile 

Un articol de: - 18 Apr 2018, 13:16
Sibiu: Angajații aeroportului din oraș au întrerup lucrul. Ce se întâmplă cu zborurile  Foto: turnulsfatului.ro Eveniment

Sindicaliștii de la Aeroportul Sibiu au declanșat miercuri o grevă de avertisment de două ore, nemulțumiți de felul în care decurg negocierile cu conducerea pentru încheierea unui nou contract colectiv de muncă, informează Digi 24. 

Greva ar trebui să dureze până la ora 13.30, iar în perioada în care cei peste 100 de sindicaliștii au întrerupt lucrul, șase aeronave sunt programate să aterizeze sau să decoleze de pe aeroportul din Sibiu. 

Membrii Sindicatului Liber Independent al Aeroportului au ieșit în fața aeroportului, purtând banderole albe și un steag tricolor. 

“Revendicările noastre se referă la salarii. Angajaţii care nu participă la grevă îşi vor continua activitatea, iar angajaţii aflaţi în grevă se vor abţine de la orice acţiune de natură să împiedice continuarea activităţii de către cei care nu participă la grevă. Prin această grevă de avertisment dorim să tragem un semnal de alarmă”, au declarat reprezentanții sindicaliștilor. 

Aceștia sunt nemulțumiți de faptul că negocierile pentru noul contract colectiv de muncă au intrat în impas după ce vechiul contract a expriat pe 28 februarie. 

Între timp, conducerea aeroportului a transmis că se depun toate eforturile pentru ca activitatea să se desfășoare normal în timpul grevei de avertisment. 

Citeşte mai multe despre:   Stiri Sibiu