Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Grevă de amploare în aceeaşi zi cu mitingul diasporei

Grevă de amploare în aceeaşi zi cu mitingul diasporei

Un articol de: B1.ro - 06 Aug 2018, 10:36
Grevă de amploare în aceeaşi zi cu mitingul diasporei Eveniment

Câteva sute de angajaţi din penitenciare vor intra în grevă japoneză de pe 10 august, exact în ziua în care are log mitingul diasporei. Anunţul a fost făcută de Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

"Rezultatul precedentelor discuţii cu ministrul Tudorel Toader şi reprezentantii acestuia este doar o listă lungă de promisiuni nerespectate, ceea ce a şi determinat declanşarea acţiunilor de protest, care vor continua până la rezolvarea problemelor sesizate şi demiterea actualului ministru al Justiţiei", susține conducerea FSANP.

Sindicatele ameninţă că dacă nu se va ajunge la o înţelegere cu Ministerul Justiţiei, atunci protestele vor continua în stradă.Traian Băsescu A ANUNȚAT când se va decreta STARE DE URGENȚĂ, ÎN ROMÂNIA

Nemulțumirile sindicaliștilor sunt legate de condițiile de lucru, plata orelor restante, stoparea împuternicirilor ilegale sau eliminarea discriminărilor salariale.

"Majoritatea celor 31 de sindicate afiliate au notificat conducerile penitenciarelor în legătură cu refuzul de a efectua ore suplimentare şi au depus sesizări împotriva ordinelor şi dispoziţiilor ilegale în materia plăţii orelor suplimentare şi a împuternicirilor, acţiunea urmând a fi finalizată la 10 august 2018", transmite federaţia.