Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment EXCLUSIV. Prima reacție a Ambasadei Suediei în cazul grevei de la Electrolux Satu Mare

EXCLUSIV. Prima reacție a Ambasadei Suediei în cazul grevei de la Electrolux Satu Mare

Un articol de: Irina Mina - 29 Mar 2019, 15:48
EXCLUSIV. Prima reacție a Ambasadei Suediei în cazul grevei de la Electrolux Satu Mare Eveniment

De câteva săptămâni, la Satu Mare, se desfășoară cea mai mare mișcare sindicală din zona privată din ultimii ani. Sute de muncitori de la Electrolux sunt în grevă, după ce au solicitat patronilor suedezi 2 lei în plus pe oră.

În acest caz, Confederația Națională Sindicală ”Cartel ALFA” și-a îndemnat muncitoriisă trimită reclamații și către Ambasada Suediei din Bucureşti.

Produsele Electrolux îmbunătățesc viața a milioane de oameni din întreaga lume. Compania celebrează anul acesta #100ani, alături de clienți și parteneri.

Credeți că muncitorii care investesc muncă, dedicație, pricepere în realizarea lor ar trebui să ia și ei parte la această aniversare? Să se bucure de un trai mai bun?

Ce credeți Ambasada Suediei din Bucureşti / Sveriges ambassad i Bukarest? Merită și ei un mesaj de felicitare? Sau de susținere pentru cererile lor juste?”, potrivit mesajului publicat de Cartel ALFA pe Facebook.

Într-un răspuns trimis la solicitarea B1.ro, , Ambasada Suediei la București susținecă că instituția ”nu se implică în niciun alt mod în conflicte de muncă”.

Ambasada nu exprimă opinii și nu se implică în niciun alt mod în conflicte de muncă”, a precizat instituția, pentru B1.ro.

În ultimele luni, Ambasada Suediei la București a trollat în repetate rânduri instituțiile publice din România (cazul aprobării bugetului de stat, chestiunea autostrăzilor etc.), dând exemple despre cum merg lucrurile în propria țară. Iată că în contextul unui eveniment care implică direct o firmă din Suedia (Electrolux), reprezentanții Ambasadei au ales să nu facă nicio postare.

Povestea îngrozitoare din spatele acestei fotografii. Nici după 30 de ani nu a fost deslușit MISTERUL(FOTO)

Citeşte mai multe despre:   Electrolux,   Ambasada Suediei,   Suedia,   Stiri Satu Mare,   Cartel Alfa