Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Grevă în administrație, după o serie de negocieri eșuate cu Ministerul Muncii (VIDEO)

Grevă în administrație, după o serie de negocieri eșuate cu Ministerul Muncii (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 10 Iul 2016, 16:37
Grevă în administrație, după o serie de negocieri eșuate cu Ministerul Muncii (VIDEO) foto: glasulploiestean.ro Eveniment

Ministrul muncii Dragoş Pâslaru a reuşit să atragă din nou criticile sindicaliştilor din administraţia publică. Oamenii sunt extrem de nemulţumiţi că acordul dintre sindicat şi reprezentanţii ministerului a fost redactat într-o formă total schimbată faţă de cea convenită la negocieri. Sindicaşiştii spun din nou că vor ieşi în stradă, arată B1 TV.

Şase ore au durat discuţiile dintre sindicaliştii din administraţia publică şi ministrul muncii, Dragoş Pîslaru. Şi, spune vicepreşedintele Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Administraţie, Bogdan Şchiop, lucrurile păreau că intră pe un făgaş normal. Se stabilise un acord care cuprindea soluţii pentru unele dintre cererile angajaţilor din administraţie.

Numai că după ce au aşteptat zeci de minute ca înţelegerea să fie redactată, s-au trezit cu totul şi cu totul altceva în faţă. Nici urmă de creşteri salariale de cel puţin 25% şi vouchere de vacanţă, aşa cum le fusese promis iniţial.

Ministrul Finanţelor Public, Anca Dragu, şi vicepremierul Vasile Dîncu sunt cei care nu ar fi intervenit pentru modificările din acord, aacuză Bogdan Hossu, vicepreşedintele Cartel Alfa.

Dacă până pe 19 iulie nu vor ajunge la un alt acord, sindicaliștii vor trece la măsuri drastice.

Grevă în administrație, după o serie de negocieri eșuate cu Ministerul Muncii

Citeşte mai multe despre:   greva,   negocieri,   Ministerul Muncii