Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Grevă la primăriile din țară: Funcționarii publici opresc activitatea pentru a își arăta nemulțumirea privind legea salarizării (VIDEO)

Grevă la primăriile din țară: Funcționarii publici opresc activitatea pentru a își arăta nemulțumirea privind legea salarizării (VIDEO)

Un articol de: - 24 Mai 2017, 09:06
Grevă la primăriile din țară: Funcționarii publici opresc activitatea pentru a își arăta nemulțumirea privind legea salarizării (VIDEO) Eveniment

Dacă aţi plănuit să vă plătiţi taxele şi impozitele ori să scoateţi anumite documente de la primărie, aţi ales o zi proastă. S-ar putea să vă treziţi în faţa unor ghişee închise, pentru că sunt proteste în primăriile din toata ţara. 

Funcţionarii sunt nemulţumiţi că primarii pot stabili salariile subalternilor după bunul plac, aşa că au ieşit în stradă.

Sindicatele din administrația publică au anunțat că miercuri vor declanța acțiuni de grevă, grevă japoneză și chiar pichetări pentru a își arăta nemulțumirea privind legea salarizării unitare.

"Federaţiile sindicatelor din administraţia publica locală sunt profund indignate şi dezaprobă modul de desfăşurare a dezbaterilor publice, în Comisia de muncă, familie şi protecţie socială din Senat, pe seama proiectului legii - cadru privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice. Toată dezbaterea nu a fost decât un simulacru care a avut drept scop crearea unei aparenţe de legitimitate a unui proiect de act normativ prin care se instituie un tratament salarial diferit, pentru cei care au aceleaşi funcţii şi desfăşoară aceeaşi activitate, în funcţie de interese şi afinităţi obscure", se arată într-un comunicat al Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Administraţie (FNSA).

Grevă la primăriile din țară: Funcționarii publici intră în grevă pentru a își arăta nemulțumirea privind legea salarizării


 

Citeşte mai multe despre:   greva,   legea salarizării