Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Grevă pe aeroporturile din România: Clienții nu știu ce zboruri sunt amânate (VIDEO)

Grevă pe aeroporturile din România: Clienții nu știu ce zboruri sunt amânate (VIDEO)

Un articol de: - 12 Mai 2017, 07:46
Foto: activenews.ro Eveniment

Controlorii de trafic aerian au fost în  greva de avertisment vineri, 12 mai, între orele 11.00 și 13.00. 

33,3% din zborurile programate pentru intervalul orar prevăzut au fost asistate, restul fiind suspendate sau chiar anulate.

Niciuna dintre companiile aeriene nu au comunicat ce rute sau zboruri programate pe data de 12 mai, în intervalul 11.00-13.00, ar putea fi anulate sau suspendate.

Atât Tarom, cât şi Blue Air şi WizzAir, au transmis joi, pentru Mediafax, că nu cunosc ce zboruri ar putea fi anulate/suspendate din cauza grevei de avertisment declanşate la ROMATSA, programată pentru data de 12 mai orele 11.00-13.00.

Grevă ROMATSA

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

Companiile au transmis că vor comunica informații privind zborurile din 12 mai în dimineața aceleiași zile.

„Noi, sindicaliştii din ATSR, ne cerem scuze public pentru disconfortul ce va fi creat vineri la prânz, cu ocazia grevei de avertisment. Totodată, ţinem să precizăm următoarele: Greva de avertisment este urmarea unei lungi bătălii pentru păstrarea prestigiului acestei instituţii româneşti, ROMATSA, pentru depolitizarea şi decăpuşarea ei; Nu urmărim avantaje materiale, ci siguranţa locului de muncă, în condiţiile în care, din cauza unui management defectuos, se ajunge cu paşi programaţi, la faliment şi înstrăinare. Au vândut pământul, urmează cerul? Înmulţirea zborurilor pe teritoriul românesc şi diminuarea numărului de controlori de trafic constituie în acest moment un atac la adresa siguranţei traficului, cu toate eforturile pe care le depunem pentru a gestiona eficient traficul din spaţiul aerian românesc”, a transmis Sindicatul Serviciilor de Trafic Aerian – ATSR.

Sindicatul ATSR roagă publicul larg să fie alături de ei în acest demers și să-i înțeleagă.

Citeşte mai multe despre:   greva,   Romania
 
Loading...