Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Concluziile după întâlnirea de la Guvern cu managerii de spitale: "Olguţa Vasilescu a spus că nu o impresionează nicio grevă" (VIDEO)

Concluziile după întâlnirea de la Guvern cu managerii de spitale: "Olguţa Vasilescu a spus că nu o impresionează nicio grevă" (VIDEO)

Un articol de: - 23 Apr 2018, 15:49
Concluziile după întâlnirea de la Guvern cu managerii de spitale: "Olguţa Vasilescu a spus că nu o impresionează nicio grevă" (VIDEO) Eveniment

Medicul Monica Pop a oferit mai multe detalii despre întâlnirea care a avut loc la Palatul Victoria între managerii de spital şi premierul Viorica Dăncilă şi mai mulţi miniştri. Managerul de la Spitalul de Oftamologie a afirmat că premierul a propus înfiinţarea unui grup de lucru, iar ea s-a arătat împotriva existenţei de sporuri egale între medici.

"Doamna premier a prezentat, foarte corect, să se facă un grup de lucru de câţiva manageri. Eu am propus şi mi se pare inadmisibil să aibă sporuri egale medicii din diverse spitale. De exemplu la Făurei doctorul care face exclusiv triaj şi nu face intervenţia, nu e normal să aibă acelaşi spor pe care îl are doctorul care lucrează şi are 10 urgenţe într-o noapte. 

Legea, în principiu, este una bună, care a crescut serios salariilor celor mai multe categorii din spitale şi sper ca lucrurile să se rezolve ca să fie mulţumiţi toţi", a afirmat Monica Pop.

Managerul de Spitalul de Oftamologie a precizat că ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a afirmat că sporturile nu se pot modifica.

"Doamna Olguţa Vasilescu a spus că cifra nu se poate modifica, dar noi am propus modificarea ca sporurile să nu fie egale la medici", a afirmat Monica Pop.

Mai mult, Olguţa Vasilescu a afirmat în plină întâlnire cu medicii că "nu o impresionează nicio grevă", referitor la protestele afirmate de federaţia sindicală Sanitas. Sindicaliştii anunţase chiar grevă generală pentru 11 mai.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.


 Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Citeşte mai multe despre:   Monica Pop,   olguta vasilescu