Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Grevista lui Voiculescu, ameninţări în direct către jurnalişti. Senatoarea Cristiana Anghel: „Vă fac plângere penală!” (VIDEO)

Grevista lui Voiculescu, ameninţări în direct către jurnalişti. Senatoarea Cristiana Anghel: „Vă fac plângere penală!” (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 03 Dec 2014, 11:20
Grevista lui Voiculescu, ameninţări în direct către jurnalişti. Senatoarea Cristiana Anghel: „Vă fac plângere penală!” (VIDEO) Eveniment

Discuții aprinse, marți seară, în cadrul emisiunii "Actualitatea Românească" difuzată pe B1 TV. Senatoarea PC Cristiana Anghel, aflată la telefon pentru a comenta proiectul de lege privind graţierea, pe care l-a iniţiat în luna iunie, a fost enervată de întrebările jurnaliștilor Sabin Orcan și Andreea Pora aflați în platoul emisiunii.

Discuția a degenerat atunci când senatoarea “grevistă” a afirmat că nu este de acord cu arestările preventive pentru fapte de corupție. Imediat, Andreea Pora a reacționat,calificând spusele parlamentarului ca făcând parte dintr-un șantaj emoțional.

Poporul s-a săturat de acest discurs dublu al dvs. Vă prefaceţi că vreţi să graţiaţi femei gravide, dar de fapt urmăriţi să-i scăpaţi pe alţii. Din păcate pentru dvs, poporul s-a prins, doamnă Anghel, s-a săturat de acest şantaj sentimental pe care îl faceţi. Şi v-a trântit rău în alegeri. Iar dacă o ţineţi aşa, vă garantez eu că pierdeţi şi celelalte alegeri”, a spus Andreea Pora.

Iritat și el de afirmația senatoarei PC, Sabin Orcan a replicat: „V-aţi dat licenţa la Drept, doamnă? Aţi luat bani de la Antena 3? Habar n-aveţi pe ce lume trăiţi. Spuneţi numai prostii”.

Deranjată de  intrebările jurnalistului, Cristiana Anghel a început să amenințe, după care a închis brusc telefonul.

Să nu credeţi că nu veţi răspunde pentru aceste afirmaţii. Mâine, vă garantez că vă fac plângerea penală.”, a spus senatoarea poreclită pe internet şi „grevista foamei” sau „grevista lui Voiculescu” (a făcut greva foamei împotriva guvernului PDL fiind plătită de Antena 3).

Zilele trecute, senatoarea lui Voiculescu s-a plâns pe Facebook că ea și colegii săi senatori sunt nevoiți, de multe ori să meargă cu taxiul.

S-a ajuns într-un stadiu... Totuşi, în Senatul acela lucrează nişte demnitari. Aţi mers la WC-urile de sus, ca să vedeţi că nu există săpun şi hârtie igienică? V-aţi uitat la maşinile cu care mergem noi de obicei? Şi, staţi puţin, nu avem toţi senatorii câte o maşină. Este o maşină de la dispecerat cu care suntem duşi, şi pe care o aşteptăm în barul Senatului, câte o jumătate de oră, câte o oră, ca să ne putem duce acasă. Şi dacă nu avem maşină, mergem cu taxiul. Dumneavoastră vi se pare normal să mergem cu taxiul? Şi nu vorbesc că plătesc, dar vorbesc despre siguranţa demnitarului”, a declarat Cristiana Anghel. (Detalii AICI)

Senatoarea PC Cristiana Anghel ameninţă jurnaliștii în direct: „Vă fac plângere penală!”


Citeşte mai multe despre:   cristiana anghel,   pc,   Sabin Orcan,   gratiere