Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment GRINDEANU, la ședința Comitetului Național pentru Situații de URGENȚĂ: Tratați fiecare caz de parcă acolo ar fi mamele, soțiile sau fiii dumneavoastră!

GRINDEANU, la ședința Comitetului Național pentru Situații de URGENȚĂ: Tratați fiecare caz de parcă acolo ar fi mamele, soțiile sau fiii dumneavoastră!

Un articol de: - 07 Ian 2017, 19:16
Foto: Evenimentul Zilei Eveniment

Premierul Sorin Grindeanu a susținut, în cadrul şedinţei Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă, că toți oamenii implicați în gesionarea acestor situații trebuie să acționeze ca și cum persoanele afectate de ninsori ar fi fiii, mamele şi soţiile lor.

"Eu am cerut ieri în şedinţa de Guvern tuturor miniştrilor să stea în stare de alertă şi au făcut lucrul asta. Fiecare situaţie trebuie gestionată conform procedurilor şi vă rog să rămâneţi (...) în stare de alertă pentru a evita situaţiile neplăcute. Vreau să trataţi fiecare situaţie apărută ca şi când ar fi o problemă personală a dumneavoastră. Vă rog să vă gândiţi că oamenii care sunt blocaţi la km 138-139 pe A2, acolo se află fiul dumneavoastră, sau mama dumneavoastră sau soţia dumneavoastră şi să trataţi toate lucrurile în acest mod", a afirmat Grindeanu, potrivit news.ro.

El a mai susținut că este informat în timp real cu privire la problemele apărute şi i-a îndemnat pe şefii instituţiilor să fie "responsabili".

Totodată, prim-ministrul a mai spus că situația legată de furnizarea de electricitate se îmbunătățește: din cele 160.000 de persoane rămase fără curent, doar 16.000 mai sunt în această stare.

La şedinţa Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă au mai participat Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Popescu, ministrul Economiei, Toma Petcu, ministrul Energiei si Gabriel Leş, ministrul Apărarii Naţionale, precum şi prefecţii, în videoconferinţă.

Citeşte mai multe despre:   Sorin Grindeanu,   viscol,   ninsoare,   salvare,   ajutor