Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Gunoi aruncat pe sol într-o zonă verde a Capitalei, chiar de către lucrătorii de la salubriare. Firma care se ocupă de strângerea deșeurilor nu ar avea utilaje speciale (FOTO, VIDEO)

Gunoi aruncat pe sol într-o zonă verde a Capitalei, chiar de către lucrătorii de la salubriare. Firma care se ocupă de strângerea deșeurilor nu ar avea utilaje speciale (FOTO, VIDEO)

Un articol de: George Lupu - 23 Apr 2021, 13:44
Gunoi aruncat pe sol într-o zonă verde a Capitalei, chiar de către lucrătorii de la salubriare. Firma care se ocupă de strângerea deșeurilor nu ar avea utilaje speciale (FOTO, VIDEO) Eveniment

Imagini revoltătoare au fost surprinse în Sectorul 1 al Capitalei. O mașină a firmei de salubrizare Prosal a fost surprinsă în timp ce vărsa deșeurile pe sol, într-o zonă verde a Capitalei, situată în apropiere de Șoseaua Nordului.

Cauza unor astfel de incidente ar fi faptul că Firma Prosal, agreata de Compania Parcuri și Grădini, nu are utilaje speciale. Așa se face că mari cantități de gunoi ajung direct pe sol în momentul colectării.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.