Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment HALUCINANT! Cum se apără un om “nevinovat”. “Să băgăm, să dansăm... Ei trăgeau cu pistolul fără să se mai oprească. Toată lumea prin WC, pe după aparate...” (VIDEO)

HALUCINANT! Cum se apără un om “nevinovat”. “Să băgăm, să dansăm... Ei trăgeau cu pistolul fără să se mai oprească. Toată lumea prin WC, pe după aparate...” (VIDEO)

Un articol de: - 13 Feb 2018, 19:13
Eveniment

Cum arată „nevinovăţia” în România? Un filmuleţ în care bărbat acuzat de violenţe asupra unei femei şi de distrugerea unui bar susţine că este „nevinovat” a devenit viral pe internet.

Bărbatul încearcă să explice cum, într-un bar din Paşcani, toată lumea a consumat substanţe interzise, lucrurile degenerând într-un schimb de focuri, de care, în mod evident, el nu se face „vinovat”.

Dom’le, eu nu sunt consumator şi nici nu vând chestii d-astea şi nici nu am avut reclamaţii niciodată (de trafic şi consum de droguri, n.r.). (…) Nu este adevărat, nu aveam cum s-o lovesc. Ea a mai stat puţin şi a scos pistolul din geantă şi a început să tragă cu pistolul cinci gloanţe. Spre toată lumea trăgea şi-i fugărea şi-i ameninţa cu pistolul şi tot trăgea. La un moment dat a venit poliţia, a filmat acolo, a găsit gloanţele pe jos, a luat pistolul. Normal că ei ca să se scoată din chestia asta, că s-a tras cu pistolul în bar, că s-au drogat şi au luat pastile şi ecstasy şi de-astea, normal că ei au spus că eu am agresat-o pe ea, că m-am luat de ea, că am bătut-o şi... Dom’le, nu am spart eu geamul. Ea când a început să tragă toată lumea s-a panicat şi a început să fugă prin bar. Toţi au aruncat cu mese, scaune, le era frică, dar nu ştiu eu cine a aruncat. (…) Eu sunt nevinovat. (…) Ei trăgeau cu pistolul fără să se mai oprească, toată lumea prin WC, pe după aparate, alţii fugeau, alţii spărgeau sticle pe acolo... Erau mulţi oameni în bar, de unde să-i cunosc eu cine erau”, a explicat bărbatul.

Filmarea, veche de câţiva ani, a fost publicată pe pagina de Facebook a grupului „Poliţiştii au umor” şi are deja peste 13.000 de vizualizări.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   viral,   pistol,   bar
 
Loading...