Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Hans Klemm deplânge moartea unuia din cei mari diplomaţi români: Nu am cunoscut un susţinător mai puternic al Parteneriatului Strategic SUA-România

Hans Klemm deplânge moartea unuia din cei mari diplomaţi români: Nu am cunoscut un susţinător mai puternic al Parteneriatului Strategic SUA-România

Un articol de: B1.ro - 18 Noi 2018, 20:58
Hans Klemm deplânge moartea unuia din cei mari diplomaţi români: Nu am cunoscut un susţinător mai puternic al Parteneriatului Strategic SUA-România Eveniment

Ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm, a transmis un mesaj de condoleanţe cu ocazia dispariţiei diplomatului român Mihnea Constantinescu.

Reprezentantul american consideră că Mihnea Constantinescu a fost "un diplomat desăvârşit" şi spune că nu a cunoscut "un susținător mai puternic al Parteneriatului Strategic SUA-România".

"Comunitatea Ambasadei SUA și cu mine am fost profund întristați să aflăm astăzi despre plecarea dintre noi a Ambasadorului Mihnea Constantinescu. A fost un diplomat desăvârșit, un patriot român și nu am cunoscut un susținător mai puternic al Parteneriatului Strategic SUA-România.

Numeroasele contribuții pe care le-a adus, atât României, cât și comunității internaționale, inclusiv recenta președinție a Alianței Internaționale pentru Memoria Holocaustului, nu vor fi uitate.

Sfaturile înțelepte pe care mi le-a oferit mie și predecesorilor mei s-au dovedit neprețuite în încercarea noastră de a reprezenta cât mai bine America în fața poporului român. Sincere condoleanțe familiei Ambasadorului Constantinescu, colegilor și prietenilor săi. Îi vom simți lipsa", a transmis duminică Hans Klemm, într-un mesaj publicat pe site-ul Ambasadei SUA.

Ambasadorul Mihnea Constantinescu a încetat din viaţă în noaptea de sâmbătă spre duminică, la vîrsta de doar 57 de ani (Detalii AICI).

Dispariția diplomatului a provocat un val de reacții în spațiul public. De la politicieni și până la reprezentanții Familiei Regale, cu toții au deplâns moartea lui Mihnea Constantinescu (Detalii AICI). 
 

Citeşte mai multe despre:   Hans Klemm,   Mihnea Constantinescu