Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Haos în Gara Băneasa, la sosirea a 800 de suporteri maghiari: Ultrașii au aruncat cu petarde și fumigene

Haos în Gara Băneasa, la sosirea a 800 de suporteri maghiari: Ultrașii au aruncat cu petarde și fumigene

Un articol de: - 11 Oct 2014, 14:15
Haos în Gara Băneasa, la sosirea a 800 de suporteri maghiari: Ultrașii au aruncat cu petarde și fumigene Eveniment
Pregătiri ca de război în Gara Băneasa, unde au ajuns aproximativ 800 de suporteri maghiari. Deși în zonă au fost trimiși sute de mascați, poliţişti şi jandarmi, ultrașii nu s-au ferit să arunce cu petarde și fumigene și să fie agresivi verbal. Pe trenul acestora erau arborate steaguri ale Ungariei.

Suporterii maghiari urmează să fie duşi direct la Arena Naţională cu 15 autobuze ale RATB, pentru evitarea incidentelor de anul trecut.

Pe traseul de la gara Băneasa până la stadion, transportul va fi supravegheat şi cu ajutorul unui elicopter al Inspectoratului General pentru Aviaţie, pentru a avea imagini în timp real de pe traseu şi a evita eventuale incidente, a declarat pentru Mediafax, Irina Drăgan, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Române. De asemenea, suporterii vor fi filmaţi cu ajutorul unor drone comandate de la sol.

Fanii unguri au primit, la sosirea la Bucureşti, un pliant cu informaţii privind traseul, detalii despre stadion şi măsurile care trebuie să le respecte în România.

Încă de ieri după amiază, de când au plecat de la Budapesta, suporterii au aruncat cu petarde şi au scandat mesaje dure la adresa României. Ungurii au intrat în ţară puşi pe scandal - la Curtici au aruncat fumigene şi i-au stropit cu bere pe cei care se apropiau de tren.

Mobilizare de forte şi în Gara Basarab. Sute de suporteri din ţară au ajuns deja în Capitală. Dacă pentru maghiari s-au luat măsuri stricte de securitate, la fel se va întâmpla şi în cazul românilor. Poliţiştii şi jandarmii vor să facă tot ce e posibil pentru ca fanii României şi cei ai Ungariei să nu se întâlnească.

Violențe în gara Băneasa la sosirea suporterilor maghiari