Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Haos într-un tren CFR! Zeci de copii care mergeau în tabără au dormit întinşi pe holurile vagoanelor! Imagini REVOLTĂTOARE (VIDEO)

Haos într-un tren CFR! Zeci de copii care mergeau în tabără au dormit întinşi pe holurile vagoanelor! Imagini REVOLTĂTOARE (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 14 Aug 2019, 11:23
Eveniment

Imagini revoltătoare au fost surprinse într-un tren CFR!  Mai mulți elevi din Satu Mare care se îndreptau către o tabără de vară organizată la Costinești apar întinşi pe holurile vagonului de tren. În imagini se observă cum zeci de copii obosiţi din cauza drumului şi a căldurii, au ales să-şi întindă prosoapele de plajă pe holul vagonului de tren.

Organizatorii taberei care s-a desfăşurat în urmă cu două săptămâni au anunțat că au cumpărat locuri în vagoane de tip cuşetă, dar că reprezentanții CFR i-au anunţat că nu mai poate asigura vagoane cu paturi aşa că tinerii au călătorit pe scaune normale aproximativ 20 de ore.

În urma incidentului, CFR a emis un punct de vedere pentru PresaSM:

„La cumpărarea biletelor de tren pentru IR 1944 Satu Mare – Mangalia din data de 3 august de către organizatorul taberei de copii, CFR Călători a vândut acestuia 42 de locuri la vagon cuşetă (în data de 26 iulie) şi 150 de locuri la vagon clasa a II-a (în data de 29 iulie).

Pentru călătoria de întoarcere ce are loc în data 11 august 2019 cu trenul IR 1945 Mangalia – Satu Mare, CFR Călători a vândut organizatorului 192 de locuri la vagon clasa a II-a.

CFR Călători nu a încasat alte sume de bani, decât cele pentru locurile menţionate mai sus şi prin urmare nu se impune returnarea vreunei sume bani.

La trenul IR 1944 care a circulat în data de 3/4 august nu au fost bilete vândute şi implicit rezervări cu plecare din staţia Bucureşti Băneasa (trenul nu are oprire în Bucureşti Nord)”.

 

 

Citeşte mai multe despre:   cfr
 
 
 
Loading...