Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Tot SABOTAJ? Haos la metrou, după ce o șină s-a FISURAT în zona Pipera. Ce scuză va ma găsi acum ministrul Cuc din guvernul ZERO AUTOSTRĂZI? (FOTO, VIDEO)

Tot SABOTAJ? Haos la metrou, după ce o șină s-a FISURAT în zona Pipera. Ce scuză va ma găsi acum ministrul Cuc din guvernul ZERO AUTOSTRĂZI? (FOTO, VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 28 Mai 2019, 09:15
Eveniment

UPDATE: Potrivit unui comunicat Metrorex, haosul de la metrou este provocat de fisurarea unei șine în zona Pipera. Reamintim că acum câteva zile ministrul Cuc susținea că in cidentele repetate de la metrou ar putea fi cauzate de sabotaje, dar nu a dat mai multe informații concrete în acest sens.

Iată comunicatul Metrorex: "Astăzi, 28.05.2019, pe Magistrala 2 (Berceni-Pipera) trenurile de metrou vor circula cu o ușoară decalare, de 2 minute fața de graficul de circulație obișnuit.
La controalele efectuate de către specialiștii Metrorex, a fost identificată o fisură a șinei în zona stației Pipera. Echipele tehnice au procedat la consolidarea acesteia și a fost introdusă o restricție de viteză. Situația va fi remediată total în această noapte. Călătorii sunt informați prin sistemul de sonorizare din stațiile de metrou și trenuri."

 

Sunt din nou probleme pe "magistrala corporatiștilor" Berceni - Pipera.

Reprezentanții Metrorex anunță că se circulă cu dificultate pe Magistrala 2, potrivit b1.ro

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

VIDEO: B1.ro

în stațiile de metrou Unirii, Universitate, Romana, Victoriei, osute de călători așteaptă să poată urca în tren pentru a ajunge spre serviciu.

Foto: B1.ro

Din primele informații, ar fi vorba despre motive tehnice.

Problemele la metroul bucureștean sunt din ce în ce mai dese. În ultimele luni angajaţii Metrorex s-au tot plâns că sunt probleme cu noile metrouri şi că sistemul de semnalizare și sincronizare al traficului creează tot felul de problemele. 

Foto: B1.ro

Citeşte mai multe despre:   Metrorex,   Pipera,   Razvan Cuc