Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Harghita: Un bărbat l-a ucis pe tatăl fostei sale prietene, după care s-a spânzurat de un copac

Harghita: Un bărbat l-a ucis pe tatăl fostei sale prietene, după care s-a spânzurat de un copac

Un articol de: - 14 Noi 2014, 17:44
Harghita: Un bărbat l-a ucis pe tatăl fostei sale prietene, după care s-a spânzurat de un copac Foto: specialarad.ro Eveniment

Un bărbat de 42 de ani din localitate Sărmaş, judeţul Harghita, l-a ucis, în noaptea de joi spre vineri, pe tatăl fostei sale prietene, a rănit-o grav pe mama acesteia, după care s-a spânzurat de un copac.

Bărbatul s-a dus la locuința părinților fostei sale prietene, de care se despărţise în urmă cu câţiva ani, convins că aceştia ar fi vinovaţi de ruperea relaţiei dintre ei, potrivit polițiștilor. 

Sub pretextul că vrea să discute cu fiica lor, bărbatul le-a solicitat oamenilor să-i deschidă ușa.

În acel moment, bărbatul i-a lovit pe cei doi în cap cu un topor, după care a fugit, relatează Mediafax.

În urma loviturilor primite, tatăl fostei iubite a bărbatului, de 59 de ani, a murit în curtea locuinţei, iar soţia acestuia, de 55 de ani, a fost rănită grav, fiind transportată mai întâi la Spitalul Municipal Topliţa, iar apoi transferată la Secţia Neurochirurgie a Spitalului Judeţean Clinic de Urgenţă Târgu Mureş.

Vineri dimineață, autoturismul suspectului a fost găsit la ieşirea din comuna Sărmaş către municipiul Topliţa, în interiorul căreia au fost găsite toporul, telefonul şi jacheta bărbatului, într-un buzunar al acesteia fiind descoperit un cuţit.

Ulterior, la o distanţă de aproximativ 100 de metri de locul în care a fost găsit vehiculul, a fost descoperit bărbatul de 42 de ani, spânzurat cu un cablu de creanga unui copac.

Citeşte mai multe despre:   Harghita