Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Hipodrom european la Ploiești: Lucrările de modernizare, executate de firma omului de afaceri Cristian Erbașu (VIDEO)

Hipodrom european la Ploiești: Lucrările de modernizare, executate de firma omului de afaceri Cristian Erbașu (VIDEO)

Un articol de: - 22 Iun 2016, 14:12
Hipodrom european la Ploiești: Lucrările de modernizare, executate de firma omului de afaceri Cristian Erbașu (VIDEO) Eveniment

Lucrările de modernizare la hipodromul din Ploieşti sunt aproape de final. Aflat la 60 de kilometri de Capitală, hipdromul a intrat într-un program de modenizare pentru că se afla într-o stare avansata de degradare. Investiţia se ridică la 15 milioane de euro, iarde  renovarea hipodromului s-a ocupat firma omului de afaceri Cristian Erbaşu.

“Este singurul hipodrom din România, deci nici nu se poate compara. Sper să mai fie și aletele în viitor.  Este un început. Se mai pot face multe dezvoltări în jurul acestui hipodrom, dar ce este cel mai important este că un sport care practic era dispărut în România are șansa să reînvine în următorii ani.

Acest proiect a fost finanțat de Uniunea Europeană și pentru a putea beneficia de această finanțare trebuia terminat la timp și în condițiile de calitate cerute prin proiect”, a declarat Cristian Erbașu.

Hipodrom european la Ploiești: Lucrările de modernizare, executate de "Construcții Erbașu"

Potrivit proiectului, arena de trap are pe lângă piste, drumuri de acces, parcări cu peste 200 de locuri, tribune, grajduri, hangare şi construcţii anexe.

“Sunt 7 grajduri, intră 150 și ceva de cai, 1.300, 1.400 de locuri, locuri pietonale care vor fi accesibile publicului și multe alte facilități care vor face din hipdorm un loc atractiv nu numai în timpul competițiilor sportive”, a declarat Mircea Toader, coordonator proiect.

Investiţia în modernizarea hipodromului de la Ploieşti este de 15 milioane de euro.

"Este un simbol al Ploieștului și un simbol al României. Se face recepția din punct de vedere tehnic, sunt numeroși pași de făcut legat de acreditarea pistei și așa mai departe. Să vedem dacă este în confromitate cu normele interne și internaționale în domeniu”.LEGĂTURA NEȘTIUTĂ dintre JADOR de la „Puterea Dragostei” și Emi Pian: Abia acum FANII manelistului au rămas INTERZIŞI

 

 

Citeşte mai multe despre:   Stiri Ploiesti