Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Horaţiu Mălăele a primit o stea pe Aleea Celebrităţilor: Actorul şi-a încheiat discursul cu un catren cu dedicaţie (VIDEO)

Horaţiu Mălăele a primit o stea pe Aleea Celebrităţilor: Actorul şi-a încheiat discursul cu un catren cu dedicaţie (VIDEO)

Un articol de: - 02 Aug 2012, 13:43
Horaţiu Mălăele a primit o stea pe Aleea Celebrităţilor: Actorul şi-a încheiat discursul cu un catren cu dedicaţie (VIDEO) Eveniment

Horațiu Mălăele a primit o stea pe Aleea Celebrităților din București joi dimineață, în cadrul unei ceremonii la care au luat parte mai multe personalități românești. Decernarea acestei stele a fost făcută la doar o zi după ce Mălăele a împlinit 60 de ani.

Sorin Oprescu, Primarul General al Municipiului București, i-a înmânat lui Horațiu Mălăele „Placheta Bucureștiului” în cadrul ceremoniei.

„Iubită și prețuită adunare, după cum vedeți, numai la noi se putea întâmpla așa ceva – stelele sunt pe pământ, România este în aer. Eu vă mulțumesc pentru această flatantă manifestare de simpatie, care probează o dovadă de iubire de ambele părți. Un asemenea gest se face ori din dragoste, ori din ură. Un proverb islamic spune că dacă vrei să distrugi un om mai întâi trebuie să îl iubești. În oricare din cazuri, vă rămân recunoscător pentru această formă subtilă aristocratică de a fi călcat în picioare cu atâta grație. Închei cu un catren:
Unul e pus la grătar
Altul stă interimar
Unul e prins cu ocaua
Numai eu sunt dus cu steaua,”
a spus artistul după ce a primit Placheta.

Steaua lui Horațiu Mălăele este cea de-a nouăsprezecea de pe Aleea Celebrităților și se află în apropierea celor dedicate lui Iurie Darie și a lui Amza Pelea.

Horaţiu Mălăele, ceremonia de decernare a unei stele pe Aleea Celebrităţilor
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Sorin Oprescu,   ceremonie,   Stiri Bucuresti