Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Horia Simu se autodenunță! Omul de afaceri recunoaște că a dat spagă (VIDEO)

Horia Simu se autodenunță! Omul de afaceri recunoaște că a dat spagă (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 05 Aug 2016, 09:39
Horia Simu se autodenunță! Omul de afaceri recunoaște că a dat spagă (VIDEO) foto: romaniacurata.ro Eveniment

Omul de afaceri a recunoscut că i-a dat şpagă fostului consilier prezidenţial Daniel Moldoveanu. Simu este fost trimis în judecată pentru complicitate la abuz în serviciu, dare de mită şi spălare de bani. Milionarul este acuzat că şi-ar fi cumpărat mai multe vile in Franta cu banii primiţi din despăgubirile ilegale de la ANRP, arată B1 TV.

Horia Simu, omul acuzat de DNA in dosarul retrocedarilor ANRP a recunoscut că a dat şpagă. Milionarul susţine că i-a da bani fostului consilier prezidențial Daniel Moldoveanu

Horia Simu se autodenunță! Omul de afaceri recunoaște că a dat spagă

"Dosarul îi aparţine domnului Moldoveanu. E o dezamăgire pentru mine ca om. Domnului Moldoveanu i s-au transmis 25% din drepturile litigioase ale acelui dosar. Au fost şi verificate drepturile litigioase. Partea domnului Moldoveanu din retrocedarea mea a fost de un milion de euro. El în dosarul meu nu are nicio calitate. S-au denunţat fapte diferite. Domnul Moldoveanu a denunţat o dare de mită. Că l-am mituit eu. Banii sunt acum la el.Domnul Moldoveanu mi-a cerut o creanţă pentru că o putea rezolva mai uşor. Eram prieteni din 2004 înainte de a ocupa vreo funcţie publică.Mi s-a cerut 50% şpagă din dosarul ANRP de 8 milioane de euro. Eu am dat doar 25% şpagă", a declarat Simu.

Afaceristul a fost trimis în judecată pentru complicitate la abuz în serviciu, dare de mită şi spălare de bani. Acesta a primit o despăgubire de 8,75 milioane de euero de la ANRP pentru pentru 25 de hectare de teren în Constanţa. Simu este acuzat că i-ar fi dat mită 400.000 de euro fostei şefe a ANRP, Crinuţa Dumitrean, pentru a primi aceşti bani. Milioanele au fost apoi folosite pentru a cumpăra două vile la Sain Tropez.

Citeşte mai multe despre:   om de afaceri,   spaga,   consilier prezidential