Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Daniel Horodniceanu: ”Sentimentul e că, precum în fiecare instituție a statului, sunt elemente corupte care fac parte și care încurajează crima organizată” (VIDEO)

Daniel Horodniceanu: ”Sentimentul e că, precum în fiecare instituție a statului, sunt elemente corupte care fac parte și care încurajează crima organizată” (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 16 Mai 2018, 18:25
Foto: Adevărul Eveniment

Procurorii DIICOT au demarat miercuri o operaţiune de amploare în cadrul căreia au efectuat 238 de percheziții în 15 dosare de criminalitate organizată. Peste 290 de persoane au fost vizate. Procurorul şef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, a vorbit, pentru B1 TV, despre această operațiune.

”Am amânat-o de săptămâna trecută. Ea trebuia făcută de săptămâna trecută, dar ne-am gândit că ar fi dat prost, pentru că era săptămâna interviului pentru un nou mandat de procuror-șef.  Este exact ce ne-am planificat. E o idee din unul din proiectele de management a unuia dintre șefii de secție, nu e paternul meu. Eu am îmbrățișat ideea. Anul trecut a început să prindă contur, în luna decembrie am operaționalizat-o, iar în luna martie am început să facem sincronizările, ca să vă dați seama cât poate să dureze până se sincronizează o astfel de operațiune. Na fost o operațiune unică decât prin prisma supravegherii de la nivel central. Oamenii sunt foarte buni, am ajuns să necurățăm structuril”, a declarat Daniel Horodniceanu, în emisiunea ”Se întâmplă acum!”, moderată de Tudor Barbu, pe B1 TV.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Întrebat dacă nu îi este teamă de acea legătură subterană care este între infractori și o parte din polițiști/procurori/politicieni, Horodniceanu a răspuns: ”nu mi-a fost teamă niciodată, că dacă îmi era teamă făceam altceva”. 

La întrebarea dacă crede că e o bucată în clasa politică blat cu infractorii, acesta a răspuns: ”dacă aș spune că da, ar trebui să indic care anume”. 

La insistențele moderatorului, Daniel Horodniceanu a susținut: ”sentimentul e că, ca în fiecare instituție a statului, sunt elemente corupte care fac parte și care încurajează crima organizată”. 

Citeşte mai multe despre:   DIICOT,   Daniel Horodniceanu
 
 
 
Loading...