Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Zodiile care își SCHIMBĂ VIAȚA din aprilie

Zodiile care își SCHIMBĂ VIAȚA din aprilie

Un articol de: B1.ro - 15 Mar 2018, 20:54
Zodiile care își SCHIMBĂ VIAȚA din aprilie Eveniment

Pentru nativii a trei zodii astrele rezervă niște surprize de proporții începând din luna aprilie. Lor li se va schimba viața, modul în care se raportează la lume, dar și felul în care se văd pe ei înșiși.

CAPRICORN – ÎNTOARCERE LA STAREA SPIRITUALĂ ORIGINALĂ

Dacă stăm să ne uităm fugitiv, anul 2018 ar părea unul mai degrabă liniștit pentru Capricorni, însă este doar o primă impresie. Oricum, Capricornul a avut mult de furcă în ultima vreme cu tot felul de probleme de rezolvat, iar o perioadă de repaus este numai binevenită. Anul 2018 aduce un mic zbucium sufletesc (o despărțire dureroasă) în vară, însă per total va fi un an așa cum își doresc Capricornii: plin de liniște și pace. De fapt, anul 2018 va fi revenirea Capricornului la starea sa spirituală originală.

RAC – RĂSARE SOARELE PE STRADA TA

Pentru zodia Rac, anul 2018 este unul cu schimbări uriașe. O relație nouă, o carieră nouă și chiar un nou cămin. Toate acestea vin după ce Racul a fost nevoit să facă multe compromisuri și să suporte multă suferință și umilințe chiar din partea celor apropiați. Racul a hotărât să își trăiască viața așa cum își dorește, având în față un destin de aur, cel puțin în 2018. Va fi anul în care nativul în Rac se va redescoperi așa cum era în adolescență sau în copilărie și va lupta să își păstreze visele și aspirațiile pe mai departe.

BALANȚĂ – FLUCTUAȚII ÎN VITEZĂ

Balanțele vor avea un an exploziv în ceea ce privește relația sa cu lumea. Relațiile sociale ale Balanței vor exploda la propriu: prieteni făcute și desfăcute, multe ieșiri, tensiune, adrenalină, drame, fericire, excursii – un conglomerat de stări și fapte pe care un om le trăiește într-o viață întreagă. Așadar, pentru Balanțe nu va mai fi timp în 2018 să cântărească lucrurile deoarece totul va decurge cu o viteză uluitoare.

Sursa: teotrandafir.com

A cumpărat un pepene de la supermarket. A ajuns acasă, l-a despicat şi a trăit un şoc: ce a găsit în interior a speriat-o!

Citeşte mai multe despre:   Horoscopul zilei,   Zodii