Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Horoscopul lunii martie: Primăvara aduce certuri, DIVORŢURI, dar și noi începuturi

Horoscopul lunii martie: Primăvara aduce certuri, DIVORŢURI, dar și noi începuturi

Un articol de: - 03 Mar 2018, 11:24
Foto: all4romania.eu Eveniment

Chiar dacă gerul și zăpada ne mai dau bătăi de cap, calendaristic primăvara a început. Iar astrele ne anunță că noul anotimp a adus cu el certuri, divorțuri, posibil investiții proaste, dar și noi începuturi, călătorii și relații mai bune la locul de muncă.

Iată horoscopul complet pentru luna martie: 

Berbec
 
În prima parte a lunii îţi sunt favorizate dialogurile tăinuite cu persoanele de încredere din mediul profesional în care activezi. Reţine cele aflate, evită să vorbeşti despre tine şi planurile tale, iar deciziile care se impun lasă-le pentru a doua parte a lunii. Sănătatea este vulnerabilă şi ar fi bine dacă te-ai odihni regulat şi conştient. Sunt momente excelente pentru a-ţi revizui sistemul valorilor morale şi spirituale şi pentru a te reorienta spre cu totul alte experienţe de viaţă. A doua parte a lunii, te impulsionează să ieşi în prim plan, să te implici în tot felul de activităţi şi să iei măsurile necesare îmbunătăţirii vieţii tale.
 
Taur
 
O lună interesantă la capitolul prieteni şi susţinători din mediul socio-profesional. Discuţii multe, activităţi comune, un carusel de evenimente pe care cu greu îl poţi urmări. Totuşi, se conturează o nouă etapă privitoare la acest relaţii, etapă cu multe urcuşuri şi coborâşuri. Fii prudent, pentru că nu este ceea ce pare, iar în umbră predomină interese personale meschine ale unora pe care îi vei depista în a doua parte a lunii. Bucură-te de compania celorlalţi, dar evită luarea deciziilor majore sau angrenarea în activităţi care presupun, aparent, scopuri nobile. După 7 ale lunii, sănătatea devine vulnerabilă, deci îngrijeşte-te corespunzător.
 
Gemeni
 
Foarte animat este segmentul socio-profesional în prima parte a lunii. Discuţii la nivel înalt cu şefi, cu reprezentanţi ai unor instituţii oficiale, reununi cu multă lume, la care vei ieşi în evidenţă atât prin vorbe cât şi prin gesturi. Fii prudent şi expune-ţi cu grijă ideile sau activitatea profesională, deoarece unii vor depune eforturi serioase să te compromită. Se deschide o nouă etapă profesională, dar este vorba despre o etapă cu multe detalii ascunse şi cu interese ale unor colegi de serviciu foarte diferite de ceea ce spun direct. A doua parte a lunii evidenţiază relţiile cu prietenii şi cu persoanele care îţi susţin proiectele şi demersurile profesionale. Discuţii şi activităţi interesante.
Rac
 
O perioadă favorabilă demersurilor intelectuale, activităţilor şi discuţiilor pe teme filozofice sau spirituale. De asemenea pot intra în discuţie călătoriile pe distanţe lungi şi implicarea în studii, cercetări, cursuri, activităţi de învăţare utile pentru a obţine competenţe profesionale noi. Eşti interesat mai mult ca niciodată de tot ce îţi rafinează sufletul şi îţi deschide orizontul cunoaşterii, însă nu forţa nota. Există riscul să accesezi informaţii greşite sau să adopţi o filozofie de viaţă nepotrivită ţie acum. Relaţiile profesionale şi activităţile de locul de muncă se vor evidenţia în a doua parte a lunii. Şefii îţi vor aprecia eforturile şi îţi vor recunoaşte meritele.
 
Leu
 
Cheltuieli pe taxe, facturi, moşteniri sau partaje specifice unui divorţ sau unei afaceri care, fie se destramă, fie îşi modifică termenii de funcţionare. Sunt şanse bune de a primi sprijin financiar din partea unor necunoscuţi. Chiar se deschid oportunităţi interesante de a-ţi suplimenta veniturile dintr-o colaborare. Şi totuşi există în umbră detalii neplăcute care vor ieşi la iveală în următoarele luni. Fii prudent cu fiecare investiţie cât de măruntă. A doua parte a lunii evidenţiază activităţile intelectuale, dialogurile erudite şi călătoriile. Sunt şanse să pleci departe, fie pentru a lucra, fie pentru agrement. Revelaţii deosebite despre oamenii şi situaţiile din preajma ta.
 
Fecioara
 
Relaţiile cu ceilalţi se evidenţiază prin dialoguri deosebite, interesante, chiar amuzante pe alocuri. Se pot discuta şi rediscuta termenii unor colaborări sau unei asocieri prin căsătorie. De asemenea pot intra în discuţie şi legăturile parteneriale noi. Dar se recomandă prudenţă, pentru că nu toate sunt ceea ce par. Există detalii ascunse şi scopuri meschine ale unora care vor ieşi la iveală peste câteva luni. Apar cheltuieli comune cu alţii pe facturi sau alte tipuri de datorii. Evită investiţiile şi nu te lăsa impresionat de mofturile celorlalţi. Sprijin material şi moral de la şi prin alţii. Sunt şanse să obţii bani şi bunuri prin venituri suplimentare sau din moşteniri.
Balanta
 
Se conturează multă forfotă la locul de muncă. Ambianţa profesională este excelentă, munceşti cu plăcere, eşti susţinut de către colegi, iar şefii îţi vor da mână liberă să rezolvi sarcinile de lucru cum ştii tu mai bine. Îţi va plăcea reputaţia obţinută astfel şi mai ales te va încânta lucrul bine făcut. Sunt şanse să promovezi sau să obţii un premiu deosebit. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă, deci fii prudent şi alternează orele de relaxare cu orele de muncă. Relaţiile parteneriale se evidenţiază în a doua parte a lunii. Discuţii interesante, propuneri de colaborare, activităţi comune cu partenerul de viaţă şi cu partenerii socio-profesionali. Asociere prin căsătorie sau planuri în acest sens.
 
Scorpion
 
Distracţiile şi aventurile sunt accentuate în prima parte a lunii. Cei dragi îţi ţin isonul şi te vor sprijini în activităţile recreative propuse de tine. Pe de altă parte sunt şanse să înceapă o poveste de iubire interesantă, deosebită, dar care totuşi ascunde detalii ce pot dăuna relaţiei în sine, undeva, cândva. Fii prudent vizavi de persoana căreia îi permiţi accesul la sentimentele tale. Îndreaptă-ţi atenţia şi eforturile şi spre hobby-uri. Creativitatea este accentuată, fiind şanse să realizezi adevărate opere de artă. La serviciu se animă atmosfera în a doua parte a lunii, conturându-se sarcini de lucru noi şi reuniuni colegiale. Îngrijeşte-ţi şi sănătatea!
 
Sagetator
 
Prima parte a lunii este favorabilă segmentului domestic şi relaţiilor cu membrii familiei. Ai spor şi succes la curăţenii generale, reparaţii, îmbunătăţirea condiţiilor din spaţiul locativ. Rezolvă tot ce ţine de casă şi patrimoniu familial, pentru că cele rezolvate şi lămurite acum vor avea efecte bune pe termen lung. Practic se conturează o nouă etapă domestică, dar care are ceva ascuns totuşi. De aceea observă atent ceea ce se petrece şi acordă importanţă fiecărui detaliu. Dialogurile cu membrii familiei şi cu neamurile sunt de asemenea de bun augur. Relaţiile sentimentale se remarcă prin activităţi distractive şi un schimb de idei minunate.
Capricorn
 
Este o perioadă favorabilă socializării, dialogului, dar şi pentru călătorii şi studii pe termen scurt. Schimbul de informaţii din preajma ta ajută la descoperirea unor soluţii viabile pentru situaţiile de viaţă în care te afli. Relaţiile cu anturajul apropiat se modifică, atât prin îndepărtarea de unii, cât şi prin apropierea de alţii. Totuşi alege cu grijă persoanele pe care le doreşti în apropiere, pentru că nu prea e ceea ce pare la prima vedere. Interese ascunse, scopuri meschine din partea multora. A doua parte a lunii evidenţiază segmentul domestic şi relaţiile familiale. Momente favorabile pentru treburi gospodăreşti şi pentru dialoguri cu membrii familiei.
 
Varsator
 
Se întrezăresc venituri substanţiale în prima parte a lunii. Pe lângă salariul de bază sunt şanse minunate pentru o primă, pentru favoruri sau pentru a primi cadouri utile şi destul de costisitoare. În paralel apare tendinţa de a cheltui sau de a investi mai mult decât, de fapt, îţi poţi permite. Fii prudent şi selectează priorităţile. Dinspre locul de muncă vin informaţii fie despre noile condiţii de muncă, fie despre modificări salariale serioase. Ia aminte la cele aflate şi reţine că există amănunte importante ascunse deocamdată, dar care vor ieşi la iveală ceva mai târziu. Relaţiile cu anturajul apropiat se animă prin discuţii şi activităţi comune importante. Prudenţă şi discernământ!
 
Pesti
 
Este o perioadă importantă, deoarece beneficiezi de susţinere astrală destul de puternică, astfel încât poţi trasa planuri noi pe termen lung. Revizuieşte-ţi atitudinea faţă de tot şi toate, stabileşte obiective clare pe termen lung şi renunţă la concepţiile, relaţiile şi situaţiile care demult şi-au epuizat foloasele pentru tine. Segmentul financiar se evidenţiază mai ales la secţiunea venituri obţinute din munca proprie. Fii prudent, întrucât sunt şanse de a cheltui mult pe lucruri inutile sau defecte. Pe de altă parte va intra în discuţie modificarea salarizării şi a condiţiilor de muncă. Răsturnări de situaţie în plan profesional, mai ales in relaţiile cu şefii şi autorităţile. 

Sursa: Kfetele.ro

Citeşte mai multe despre:   Horoscopul zilei,   Zodii,   Horoscopul zilei,   astrologie