Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment HOROSCOPUL ZILEI: O zi de marți norocoasă pentru unele zodii. Informații la zi pentru toate zodiile

HOROSCOPUL ZILEI: O zi de marți norocoasă pentru unele zodii. Informații la zi pentru toate zodiile

Un articol de: - 13 Mar 2018, 07:20
HOROSCOPUL ZILEI: O zi de marți norocoasă pentru unele zodii. Informații la zi pentru toate zodiile  Eveniment

Horoscopul zilei de marți arată că va fi o zi norocoasă pentru unele zodii.

Gemenii trebuie să joace la Loto sau să pună la pariuri, Berbercul trebuie să-şi reevalueze prietenii, iar Leii cunosc un singur cuvânt azi: atac!

Fecioara trebuie să lucreze în umbră, Balanţei îi pică în braţe dragostea vieţii, iar Capricornului îi trece un glonţ financiar pe la ureche, scrie Observator.

Horoscop 13 martie 2018 pentru Berbec

Berbecul în această zi nu va auzi nici măcar un cuvânt de susținere sau aprobare din partea apropiaţilor. Din raţiuni pur egoiste, toţi cei care ți-au întins întotdeauna o mână de ajutor în momente dificile nu îţi vor oferi susţinerea astăzi. Totuşi, o persoană care şi-a păstrat distanţa până acum şi v-a privit de pe margine va interveni. El vă va ajuta în mod voluntar, după care o să vă spună că făcut-o cu toată inima şi nu vrea nimic în schimb. Vei fi bucuros că din această situație dificilă ai ieşit cu un nou prieten. E timpul să-ţi reevaluezi prietenii, la modul cel mai serios.

Horoscop 13 martie 2018 pentru Taur

Taurul nu se va putea relaxa la locul de muncă sau acasă. Veți avea un număr foarte mare de lucruri de făcut, încât nu sunteți capabil fizic să faceți față singuri. Cu toate acestea, nu cereţi ajutor colegilor sau prietenilor, pentru că mai mult vă complicaţi. Abordaţi problemele tactic, cu strategie şi le veţi rezolva pe toate. Mare atenţie acasă, încercaţi să nu staţi foarte mult la muncă. Partenerul o sa fie foarte furios dacă întârziaţi peste măsură.

Horoscop 13 martie 2018 pentru Gemeni

Gemenii în această zi pot fi numiți cu adevărat norocoși. Nici dacă nu fac nimic, tot vor simţi norocul în preajma lor. Jucaţi la Loto, puneţi la pariuri, mergeţi la cazino. În plus, circumstanțele zilei vor ajuta atât de mult, încât puteți să vă atingeți cu ușurință toate obiectivele fără nici cel mai mic efort. Totuşi, comunicarea cu alte persoane are de suferit, pentru că aveţi atât de multă încredere în voi astăzi, încât oricine vi se pare total inutil şi plictisitor.

Horoscop 13 martie 2018 pentru Rac

Racul va trebui să renunțe la o achiziție majoră. În viața ta va exista o cheltuială bruscă, asociată cu boala unei rude mai în vârstă. Nu vă faceți griji cu privire la banii cheltuiți pentru cumpărarea de medicamente. Este mai important să auziți de la medic că totul va fi în regulă, decât să plecaţi urechea la prostiile partenerului vostru, care vă bate la cap că aruncaţi un munte de bani pe fereastră. Faceţi ce trebuie făcut, cu sănătatea nu e de joacă.

Horoscop 13 martie 2018 pentru Leu

Leii sunt puţin destabilizaţi astăzi, din cauza unei probleme la muncă. Te consumă mental şi vei începe să ai dubii despre tine, crezând că poate nu ești suficient de bun pentru locul tău de muncă, având în vedere că un coleg nu pare să întâmpine probleme cu un proiect similar. Totuşi, vă aduceţi aminte că sunteţi leu, vă scuturaţi mintea de dubii şi treceţi la atac. Victorii pe linie în a doua parte a zilei, iar cariera înceapă să strălucească din nou.

Horoscop 13 martie 2018 pentru Fecioară

Fecioarei nu îi este recomandat să se adreseze conducerii la locul de muncă cu solicitări, reclamații sau inițiative. În timp ce șeful tău are o dispoziție furioasă, cel mai bine ar fi să nu interacţionezi cu el deloc. Dacă acest lucru nu este posibil, încercați să îl susţineţi în ce încearcă să facă şi oferiţi-vă suportul. Șeful tău ştie de ce eşti capabil şi o să te lase să-l ajuţi, iar asta nu îţi poate fi decât de ajutor. Este posibil să avansezi după mişcarea asta, pentru că ideile tale îl scot dintr-o mare încurcătură.

Horoscop 13 martie 2018 pentru Balanţă

Balanţa câştigă azi atenţia unei persoane de sex opus, despre care credeaţi că nici măcar nu vă observă. Luni de zile o admiraţi din spate, în timp ce se depărta de voi, dar niciodată nu aţi avut curajul să-i spuneţi cât de mult vă place de ea. Ei bine, astăzi balanţa se îndreaptă în favoarea voastră. Va veni direct la voi şi o să vă spună că ştie ce vă doriţi şi este dispusă să vă ofere o şansă. Totul depinde acum de tine. Fă ce faci în fiecare zi şi încearcă să nu te pierzi cu firea.

Horoscop 13 martie 2018 pentru Scorpion

Scorpionii pe 13 martie 2018 vor avea o zi atât de plictisitoare, încât o să aibă impresia că nimic nu merge. La muncă sunteţi fără chef, acasă fără chef. Abia aşteptaţi să treacă ziua şi vă gândiţi chiar să vă culcaţi devreme. O să faceţi exact asta, dar veţi avea noroc cu o comedie la TV, care va binedispune. Mai câştigaţi puţină poftă de viaţă şi pe la miezul nopţii vă sunaţi un prieten bun, cu care veţi ieşi la o bere.

Horoscop 13 martie 2018 pentru Săgetător

Sagetatorul astăzi are o confruntare cu veşnicul său inamic. Păstrați-vă calmul, indiferent de ce se întâmplă în jurul vostru. Nu o să știți, dar o persoană puternică vă urmăreşte foarte atent astăzi. Cu cât vă comportaţi mai educat, mai tacticos, mai umani și mai amabil, cu atât mai mare este șansa ca această persoană influentă să fie de acord să contribuie la creșterea carierei tale. În general, această zi vă lasă amintiri destul de plăcute. O victorie pe linie, distrugătoare şi extrem de mulţumitoare, atât de caracteristică pentru Săgetător.

Horoscop 13 martie 2018 pentru Capricorn

Capricornii, pe 13 martie, vor refuza să sprijine proiectul visat de rudele lor cele mai apropiate. Veți deveni un adversar numai pentru că acest proiect va părea prea scump pentru dvs. Treptat, rudele dvs. admit că timpul pentru astfel de cheltuieli nu a venit încă. Această idee va fi suspendată, însă va fi înlocuită cu ceva nematerial (de exemplu, discutarea activităților copiilor dvs.) şi o să evitaţi un glonţ financiar, care vă trece pe la ureche. Nu vă lăsaţi înduplecat, ori veţi vedea contul cum se goleşte pe ceva ce nici măcar nu va fi al dumneavoastra.

Horoscop 13 martie 2018 pentru Vărsător

Varsatorul astazi nu este recomandat sa se ia după colegi. Rămâneți la ideea dumneavoastră și nu lăsați conformismul să vă consume. Nu râdeţi la glumele lor stupide când vor dori să vă convingă şi nu vă prefaceți că vă impresionează poveştile lor copilăreşti. Singura persoană pe care ar trebui să o asculţi astăzi este partenerul tău constant, de care te vei bucura diseară, în căldura căminului vostru.

Horoscop 13 martie 2018 pentru Peşti

Pestii pe 13 martie 2018 nu ar trebui să solicite colegilor să arate supunere completă. Chiar dacă aţi aflat că veţi deveni şef şi o astfel de autoritate o să vi se atribuie oficial, nu aveți dreptul moral să vă comportați ca un tiran. În curând veți obține o poziție foarte bine plătită și este prea devreme pentru colegii dumneavoastră să știe despre asta. Mai bine încercaţi să-i pregătiţi pentru o astfel de ştire, sugerând că, în curând echipa va avea un nou șef, iar persoana lui este deja bine cunoscută, dar nu spuneţi nimic altceva.

Citeşte mai multe despre:   Horoscopul zilei,   Horoscopul zilei