Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ia, LEBĂDA, neamule! Primăria Făgăraș scoate la LICITAȚIE 15 exemplare. Care e prețul de pornire

Ia, LEBĂDA, neamule! Primăria Făgăraș scoate la LICITAȚIE 15 exemplare. Care e prețul de pornire

Un articol de: - 10 Mai 2017, 19:37
Ia, LEBĂDA, neamule! Primăria Făgăraș scoate la LICITAȚIE 15 exemplare. Care e prețul de pornire Eveniment

Situație inedită la Făgăraş unde Primăria asaltată de prea multe lebede pe lacul din jurul Cetății, a luat decizia de a le vinde. Și nu oricum, ci prin licitație, că așa sunt normele la stat.  
Au fost 12 în schemă, s-au înmulțit de capul lor, sunt acum 27 de... ciocuri de hrănit, iar boabele sunt numărate, poate chiar și impozitate. Dar în primul rând e o problemă de... spațiul locativ: nu le mai ajunge apa din şanţul de apărare al fortăreţii.

Elena Băjenaru, directorul Cetăţii Făgăraş, explică pentru Digi 24: „Sunt prea multe pe acest spaţiu, s-au comasat pe latura de nord a cetăţii şi au ajuns să se bată între ele, ceea ce nu este bine, şi s-a luat decizia ca o parte dintre ele să fie vândute."

Dat fiind istoricul zbuciumat al relaționării noastre cu lebedele (mâncătorii de lebede din Austria), dar și istoricul cu predilecție trist al speciei (Lacul Lebedelor, Cântecul Lebedei... ) e de apreciat că primăria din Făgăraș nu le-a gătit din prima la serbările orașului.

Faceți o faptă bună și participați la licitație: prețul de pornire e de 270 de lei, ca să descurajeze probabil orice gurmand deviant...

 

 

Citeşte mai multe despre:   licitatie